FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV VIDEO Patronul Angelescu, martor la conflictul Pancu - Manea: „Totul s-a întâmplat în câteva secunde. Am fost șocat”

Articol de - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 12:06 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 12:27

Invitat în direct la GSP Live, Victor Angelescu, unul dintre acționarii de la Rapid, a recunoscut că nu a gestionat bine conflictul intern dintre antrenorul Daniel Pancu și directorul sportiv Florin Manea. De-a lungul sezonului, cei doi s-au criticat foarte dur în presă, iar Florin Manea a susținut chiar că tensiunile au dus la bătaie. 

În ultimul sezon, Florin Manea și Daniel Pancu s-au criticat în public, reproșându-și transferurile și contestându-și competența. Potrivit lui Manea, antipatia dintre ei a dus chiar la o altercație, produsă după ce Pancu ar fi jignit memoria legendarului Nicolae Manea, tatăl directorului sportiv. 

Finanțatorul Victor Angelescu a povestit în direct că a asistat la unul dintre momentele tensionate dintre cei doi și a recunoscut că a gestionat prost conflictul intern. 

VIDEO. Victor Angelescu, despre conflictul Pancu - Manea: „Și-au spus cuvinte mai puțin ortodoxe”

- Reporter: Considerați că ați gestionat bine conflictul dintre Daniel Pancu și Florin Manea?
- Angelescu Nu!

- Cum credeți că ar fi trebuit să-l gestionați?
- E foarte greu să spun cum. Eu nu am știut care era relația lor înainte de a veni Florin Manea în club. Dacă știam că e animozitate între ei, nu-i mai puneam să lucreze împreună. Ori nu îl aduceam pe Florin, ori nu îl puneam pe Daniel antrenor. În conflictul dintre ei, eu cred că 75 la sută Daniel are mai multă dreptate. I-am spus lui Florin că el a venit pe poziție de director sportiv și trebuia să-și dea seama că nu mai e impresar. Dacă ar trebui să gestionez din nou relația lor, pe unul dintre ei nu l-aș mai aduce. 

- Ați fost martor la un episod tensionat dintre ei.
- Da. S-au certat. S-a scris că s-au bătut, nu a fost adevărat. Dar și-au spus cuvinte mai puțin ortodoxe. 

- Erați finanțator și vă uitați la ei?
- Eu am fost șocat când s-a întâmplat asta. Nu au stat 10 minute, a fost o reacție de moment și Florin a plecat. Eram la o masă, totul a fost ok, dar au început să discute și s-au încins spiritele. Nu mi-am dat seama, dar la un moment dat și-au zis unul celuilalt două-trei lucruri, în patru-cinci secunde, după care Florin s-a ridicat și a plecat. 

Citește mai multe știri despre conflictul dintre Florin Manea și Daniel Pancu:

EXCLUSIV Dezvăluiri șocante în direct la GSP Live: „A spus că-l omoară pe Pancu, dacă îl prinde!”

Daniel Pancu, acuze grave: „E un ciorditor! Dacă ne prindea cu cardurile la bancomat, rămâneam fără bani!”

EXCLUSIV VIDEO Ce s-a întâmplat la bătaia dintre Daniel Pancu și Florin Manea: „L-a jignit pe tata care e mort și am explodat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  09 Septembrie 2020, 19:45
Postat de ang3ldev1l pe 09 Septembrie 2020, 16:28

***

Te bagi ca bemveu in intersectie prostane!:)))

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  09 Septembrie 2020, 16:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează