LIGA 2  ·  RAPID

EXCLUSIV VIDEO Patronul Angelescu, martor la conflictul Pancu - Manea: „Totul s-a întâmplat în câteva secunde. Am fost șocat”

Articol de - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 12:06 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 12:27

Invitat în direct la GSP Live, Victor Angelescu, unul dintre acționarii de la Rapid, a recunoscut că nu a gestionat bine conflictul intern dintre antrenorul Daniel Pancu și directorul sportiv Florin Manea. De-a lungul sezonului, cei doi s-au criticat foarte dur în presă, iar Florin Manea a susținut chiar că tensiunile au dus la bătaie. 

În ultimul sezon, Florin Manea și Daniel Pancu s-au criticat în public, reproșându-și transferurile și contestându-și competența. Potrivit lui Manea, antipatia dintre ei a dus chiar la o altercație, produsă după ce Pancu ar fi jignit memoria legendarului Nicolae Manea, tatăl directorului sportiv. 

Finanțatorul Victor Angelescu a povestit în direct că a asistat la unul dintre momentele tensionate dintre cei doi și a recunoscut că a gestionat prost conflictul intern. 

VIDEO. Victor Angelescu, despre conflictul Pancu - Manea: „Și-au spus cuvinte mai puțin ortodoxe”

- Reporter: Considerați că ați gestionat bine conflictul dintre Daniel Pancu și Florin Manea?
- Angelescu Nu!

- Cum credeți că ar fi trebuit să-l gestionați?
- E foarte greu să spun cum. Eu nu am știut care era relația lor înainte de a veni Florin Manea în club. Dacă știam că e animozitate între ei, nu-i mai puneam să lucreze împreună. Ori nu îl aduceam pe Florin, ori nu îl puneam pe Daniel antrenor. În conflictul dintre ei, eu cred că 75 la sută Daniel are mai multă dreptate. I-am spus lui Florin că el a venit pe poziție de director sportiv și trebuia să-și dea seama că nu mai e impresar. Dacă ar trebui să gestionez din nou relația lor, pe unul dintre ei nu l-aș mai aduce. 

- Ați fost martor la un episod tensionat dintre ei.
- Da. S-au certat. S-a scris că s-au bătut, nu a fost adevărat. Dar și-au spus cuvinte mai puțin ortodoxe. 

- Erați finanțator și vă uitați la ei?
- Eu am fost șocat când s-a întâmplat asta. Nu au stat 10 minute, a fost o reacție de moment și Florin a plecat. Eram la o masă, totul a fost ok, dar au început să discute și s-au încins spiritele. Nu mi-am dat seama, dar la un moment dat și-au zis unul celuilalt două-trei lucruri, în patru-cinci secunde, după care Florin s-a ridicat și a plecat. 

Citește mai multe știri despre conflictul dintre Florin Manea și Daniel Pancu:Un traficant de droguri aflat în arest la domiciliu a omorât, pe 9 septembrie, un tânăr. Victima era martor în procesul interlopului!
Libertatea
Comentarii (2)
rocky2  •  09 Septembrie 2020, 19:45
Postat de ang3ldev1l pe 09 Septembrie 2020, 16:28

***

Te bagi ca bemveu in intersectie prostane!:)))

ang3ldev1l  •  09 Septembrie 2020, 16:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1