FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

Paul Batin revine la Concordia Chiajna! „A fost coleg cu mulți dintre jucători și cunoaște echipa”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 20:14

Paul Batin, 32 de ani, se întoarce la Concordia Chiajna după un an petrecut la Doxa Katokopias, în prima divizie din Cipru.

de Aurelian Rotea

Laurențiu Diniță a primit atacantul dorit. Acesta a declarat după remiza de la Timișoara: „Nu suntem bine deloc, chiar dacă am obţinut un punct mulţumitor până la urmă. Jucăm bine, ducem mingea în faţa porţii adverse, dar nu are cine să marcheze”.

Paul Batin este un jucător cu experiența primei divizii și a fost adus pentru a pune umărul la obiectivul Concordiei: promovarea.

Antrenorul Chiajnei, Laurențiu Diniță, a declarat pentru Gazeta Sporturilor: „Sunt foarte mulțumit că l-am semnat pe Batin, este un jucător cu experiență, care ne va ajuta mult. Cunoaște bine echipa, a fost coleg cu mulți dintre actualii jucători și cred că se va integra ușor. Momentan, sunt mulțumit de lotul pe care îl am la dispoziție. Tîrcoveanu deja s-a integrat și va aduce un mare plus echipei. Mi-aș fi dorit însă să am acești jucători încă de la începutul pregătirii”.

Întrebat despre obiectivul echipei, tehnicianul a spus: „Obiectivul rămâne promovarea, nu ne mai permitem pași greșiți. Acum nu mai merge cu jumătăți de masură, trebuie să luăm fiecare meci în parte și să obținem cele trei puncte. Sunt multe echipe puternice, cu bugete mari, care se bat la accederea în prima ligă, precum Petrolul, UTA, Rapid și Farul. Și Turris a avut un început foarte bun și reprezintă o echipă foarte periculoasă, deși la nivel declarativ nu și-a setat acest obiectiv”.

44 de goluri în 190 de meciuria reușit Paul Batin în Liga 1. A înscris 17 goluri în 53 de meciuri în tricoul Concordiei Chiajna.

„Mă bucur ca am revenit în fotbalul românesc. Cunosc foarte bine echipa și lucrul acesta a contat mult în luarea acestei decizii. Pentru mine nu există presiune pentru că îmi cunosc nivelul, iar experiența pe care o am în Liga 1 mă va ajuta foarte mult în divizia secundă. Trebuie să fim muncitori pentru a ne atinge obiectivul. Concordia Chiajna este o echipă care a stat ani buni în prima ligă, unde consider că îi este locul. Trebuie să confirmăm așteptările conducerii și ale oamenilor din comună și să promovăm” 
- Paul Batin pentru GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează