LIGA 2  ·  CORONAVIRUS

Pauză activă pentru Costel Enache: Netflix şi grădinărit

Articol de — Luni, 23 Martie, 21:47

Costel Enache (47 de ani), antrenorul Petrolului Ploieşti, ţine zilnic legătura cu jucătorii săi care au de urmat, acasă, programe individuale de pregătire. 

„Incertitudinea este cea mai mare problemă în acest moment! Personal, sper să ne întoarcem cât mai repede pe teren, dar nu știu în ce măsură va fi posibil lucrul acesta, în contextul ultimelor evenimente. Totuși, încerc să fiu pozitiv și spun că luna mai o văd plină de fotbal”, a punctat Enache.

Ce face Costel Enache în timpul izolării

Acesta are un program bine stabilit în acestă perioadă. „Sunt acasă, cu familia, și încerc să îmbin lucrurile cât de bine se poate într-o astfel de situație. Citesc, atât literatură profesională cât și beletristică, mă uit pe Netflix, mai mult la documentare, grădinăresc atunci când permite timpul”, a completat antrenorul formaţiei ploieştene care speră să reia pregătirile în primele zile ale lunii aprilie.

VIDEO / Informații despre COVID-19 în România

Citește și alte știri despre Liga 2:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1