FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORONAVIRUS

Pauză activă pentru Costel Enache: Netflix şi grădinărit

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2020 21:47

Costel Enache (47 de ani), antrenorul Petrolului Ploieşti, ţine zilnic legătura cu jucătorii săi care au de urmat, acasă, programe individuale de pregătire. 

„Incertitudinea este cea mai mare problemă în acest moment! Personal, sper să ne întoarcem cât mai repede pe teren, dar nu știu în ce măsură va fi posibil lucrul acesta, în contextul ultimelor evenimente. Totuși, încerc să fiu pozitiv și spun că luna mai o văd plină de fotbal”, a punctat Enache.

Ce face Costel Enache în timpul izolării

Acesta are un program bine stabilit în acestă perioadă. „Sunt acasă, cu familia, și încerc să îmbin lucrurile cât de bine se poate într-o astfel de situație. Citesc, atât literatură profesională cât și beletristică, mă uit pe Netflix, mai mult la documentare, grădinăresc atunci când permite timpul”, a completat antrenorul formaţiei ploieştene care speră să reia pregătirile în primele zile ale lunii aprilie.

VIDEO / Informații despre COVID-19 în România

Citește și alte știri despre Liga 2:

Nu vrea play-off în Liga 2: „Stăm cât trebuie și reluăm competiţia! Ne jucăm șansa”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează