LIGA 2  ·  CORONAVIRUS

Nu vrea play-off în Liga 2: „Stăm cât trebuie și reluăm competiţia! Ne jucăm șansa”

FOTO: Facebook @acs.viitorul.pandurii.tg.jiu
FOTO: Facebook @acs.viitorul.pandurii.tg.jiu

Articol de — Luni, 23 Martie, 21:09

Jucătorii grupării Viitorul Pandurii Târgu Jiu se află la casele lor, urmând un program de pregătire stabilit de preparatorul fizic al formației pentru întreaga perioadă de pauză provocată de coronavirus. 

Legat de variantele care circulă pentru momentul în care campionatul s-ar putea relua, antrenorul Cristian Lupuţ nu agreează despărţirea echipelor în două grupuri. 

„Nu sunt adeptul unui play-off sau play-out în eşalonul secund. Stăm cât trebuie şi reluăm competiţia cu toate etapele care mai sunt de disputat”, a punctat antrenorul Viitorului Pandurii. 

VIDEO / Ultimele informații despre Covid-19 în România

Viitorul Pandurii vrea în Liga 1

„Suntem la şase puncte de locul de baraj. Aş vrea să ne jucăm şansa până la capăt. Trebuie, mereu, în fotbal, să visezi cât mai sus”, a precizat antrenorul grupării conduse de Nicolae Sarcină. 

Viitorul Pandurii Târgu Jiu se află pe locul 10 în clasament, cu 33 de puncte, şase mai puţin decât ocupantele locurilor 2 şi 3, CS Mioveni şi Turris Turnu Măgurele.

Citește și alte știri despre Liga 2:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (2)

cornel1961  •  24 Martie 2020, 10:49

acesta e nivelul, chiar de judeteana. avem pandemie iar altii se gandesc la promovare !!!

Ilie Golombioschi  •  24 Martie 2020, 08:26

In cazul unui format cu 16 echipe la liga1 si 4 la retrogradare directa ceea ce s-ar putea implementa si la liga 2 la aceasta anul asta ar putea promova direct 4 edhipe ceea ce ar face cu atat mai necesara si interesanta desfasurarea si finalizarea competitiea in formatul normal, actual. Felicitari Pandurilor pentru pozitia adoptata de club.

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1