FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Și rivalii se bucură pentru revenirea lui Dinamo: „Nu-i dădea nimeni nicio șansă lui Burcă, dar a reușit”

Petre Marin (49 de ani), fostul fundaș al Stelei, își dorește ca Dinamo să revină în prima ligă în urma barajului de promovare cu FC Argeș.
Petre Marin (49 de ani), fostul fundaș al Stelei, își dorește ca Dinamo să revină în prima ligă în urma barajului de promovare cu FC Argeș.

Articol de , - Publicat joi, 01 iunie 2023 17:08 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 18:40

Petre Marin (49 de ani), fostul fundaș al Stelei, își dorește ca Dinamo să revină în prima ligă în urma barajului de promovare cu FC Argeș. De asemenea, acesta confirmă accidentarea lui Răzvan Marin care nu va participia la dubla cu Elveția și Kosovo.

Petre Marin a apreciat parcursul formației din „Ștefan cel Mare” și l-a lăudat pe tehnicianul Ovidiu Burcă pentru ceea ce a realizat la Dinamo.

Dinamo, nevoită să părăsească „Arcul de Triumf”, după promovare » Noua casă la revenirea în prima ligă
DINAMO
Dinamo, nevoită să părăsească „Arcul de Triumf”, după promovare » Noua casă la revenirea în prima ligă

VIDEO. Petre Marin o vrea pe Dinamo în Liga 1

„Este benefic pentru fotbalul românesc ca echipele de tradiție, care au suporteri numeroși să revină în liga 1. Au fost peste 20.000 de spectatori în meciul cu FC Argeș. Nu-i dădea nimeni nicio șansă lui Burcă la început, dar uite că a reușit. Mă bucur pentru Dinamo”, a spus Petre Marin.

„Răzvan Marin nu va juca în dubla cu Kosovo și Elveția”

Fostul fundaș a explicat că fiul său nu va putea evolua în duelurile cu Kosovo (16 iunie, ora 21:45) și Elveția (19 iunie, ora 21:45) și că un obiectiv realist ar fi ca România să obțină 4 puncte din aceaste dueluri.

„Răzvan este accidentat în acest moment și este supărat ca nu poate participa la echipa națională. Așteptăm să treacă această ultimă etapă din Italia. Pentru el a fostul sezon bun pentru că a reușit să se salveze de la retrogradare. Mă bucur că s-a acomodat și a devenit un jucător apreciat în Serie A.

Vom avea o dublă dificilă cu Elveția și Kosovo, dar ar trebuie să ne mulțumim și cu 4 puncte, ținând cont că jucăm acasă la elvețieni. Acum nu mai există echipe mici sau favorite certe”, a mai spus Petre Marin.

Citește și alte știri:

„Te rog să mă transferi!”. Imaginile serii după finala Europa League » Mutare de 12 milioane de euro „parafată” chiar pe gazon: „Gata, e făcută!”

„Vasalul” lui Gigi e, de fapt, printre cei mai mari țepari! Topul cluburilor care l-au păcălit pe Becali + Cine i-a dat „plasă” 100%

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează