FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Petrolul continuă căutările! Gavrilă şi un atacant francez sunt testaţi de Stoican

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2019 22:07

Petrolul pregăteşte debutul în noul sezon în partida cu Metaloglobus Bucureşti, care are loc duminică, de la ora 13:30, în Colentina.

Antrenorul Flavius Stoican caută în continuare soluţii pentru completarea unui efectiv care nu se situează, la acest moment, la nivelul aşteptat.

În aceste zile la pregătirile galben-albaştrilor participă şi mijlocaşul Bogdan Gavrilă, campion sezonul trecut cu Valletta FC, din Malta. Se află la antrenamente şi atacantul Guy Kassa Gnabouyou, 29 de ani, care are în CV şi trei apariţii în tricoul celor de la Olympique Marseille. Stoican se va decide, săptămâna viitoare, dacă cei doi jucători vor semna angajamente cu trupa ploieşteană.

Citește și:

GHIDUL COMPLET AL LIGII 2: cel mai atractiv sezon al diviziei secunde! 7 echipe se bat pe două locuri promovabile: analiza loturilor, echipe-tip

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close