FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Conducător din Liga 1, răspuns ULUITOR pentru antrenorul care a cerut transferuri: „Să dau bani pe jucători? Mai bine pe c***e!”

Imagine de la Petrolul - Dinamo 0-1, din noiembrie 2003
Imagine de la Petrolul - Dinamo 0-1, din noiembrie 2003

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 10:25 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 11:29

Costel Lazăr (58 de ani), director sportiv la Petrolul Ploiești, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live.

În timpul carierei de jucător, Costel Lazăr a adunat aproape 100 de meciuri pentru Petrolul în Liga 1. I-a și antrenat pe „lupii galbeni”, mai întâi din postura de „secund”, apoi ca antrenor principal, în 2001. Nu a rezistat mult pe banca ploieștenilor și a decis să se dedice muncii de birou. Motivul din spatele deciziei l-a explicat la GSP Live, în această dimineață.

Costel Lazăr: „Finanțatorul mi-a spus «Să dăm un milion de dolari pe jucători? Mai bine îi dăm la c***e»”

„Am rămas dezamăgit de modul în care era tratat un antrenor, de lipsa de respect. În 2001 am fost ales antrenorul echipei de seniori Petrolul, în Liga 1. Am condus echipa câteva etape în turul campionatului, apoi am plecat în cantonament în Croația. În acea perioadă nu am făcut transferuri decât din Liga 3. Am avut rezultate bune în cantonament, am reușit să închegăm o echipă, apoi am revenit la Ploiești. Am avut un joc cu Internațional Pitești. Jucătorii erau obosiți, am pierdut acel joc cu 1-2. 

Am fost chemat de conducerea clubului. Directorul general Eugen Goicea, care m-a susținut foarte mult, era însoțit de doi conducători care erau beți. Băuseră palincă la meci, nu știu ce făcuseră. Erau doi oameni implicați în fotbal, unul dintre ei finanța clubul. 

Domnul Goicea îmi făcea semn pe sub masă, cu piciorul, să nu vorbesc. Dar eu am zis «Dom'ne, aduceți 2-3 jucători de Liga 1, numai cu cei de Liga 3 nu o scoatem la capăt, o să retrogradăm». Iar cel care finanța a răspuns: «I-auzi, mă. Să dăm un milion de dolari pe jucători? Mai bine îi dăm la c***e». Am zis că atunci mai bine îmi fac geanta și plec. Am rămas atât de dezgustat că nu mi-a mai trebuit antrenorat. Am considerat că a fost mai bine să o iau pe alt drum”, a relatat Lazăr. 

La acea vreme, Petrolul era condusă de Liviu Luca și Florin Bercea.

În luna ianuarie a anului 2020, Lazăr s-a întors la Petrolul, în funcția de director sportiv. Din 2006, Costel a ocupat aceeași poziție la Astra Giurgiu.

Urmărește emisiunea integrală cu Costel Lazăr:

Mai multe știri din GSP Live:

Un jucător al lui FCSB e lăudat și ofertat de o echipă din Liga 1: „Dacă acolo nu are șanse, îl putem folosi noi”

Handbalista condamnată pentru lesbianism, apariție tulburătoare după 23 de ani: „Doi plutonieri m-au bătut și m-au violat la Târgșor. S-au purtat ca niște bestii!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ciollo
ciollo  •  24 Februarie 2021, 16:10

Mie imi plac antrenorii romani. Astia sunt niste specialisti... Niste MARI specialisti. Nici nu incep bine antrenamentele, nici macar nu/si cunosc bine toti jucatorii, dar ei incep deja sa urle; "ne trebuie jucatori, aduceti macar 4, daca nu 7/8 titulari, de preferinta fara sa fie liberi de contract, pe care eu sa pot sa/i introduc direct in terten"... *** sa nu/i mai antrenez, ca nici pe astia din lot nu stiu cum sa/i pun interen. Apoi, dupa 3 infrangeri in primele 2 etape incep sa se lamenteze; " nu am avut sprijinul conducerii, arbirtii ne/au furat (am avut 4 auturi si 7 lovituri de la centru), ternul a fost impracticabil, soarele a rasarit mai tarziu etc, etc... Dar, oricum, ei sunt niste mari specialisti!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  24 Februarie 2021, 12:55
Postat de Alexandru Nica pe 24 Februarie 2021, 12:09

La Petrolul acolo e haos cu jucătorii și antrenorii, după perioada Contra când au băgat bani in străini calitativi, acum aduc toate ciurucurile, cred ca au 6-7 străini in lot, pana și Mondragon din Columbia e rezerva. Ei și U. Cluj aduc străini pe banda rulantă și nu fac nimic cu ei.

la U s-au calmat deocamdata

gogoas
gogoas  •  24 Februarie 2021, 12:13

In tot si in toate. Popor inferor. Culnea e multi sunt si cu nasul pe sus de parca am fi campioni europeni la fotbal handbal rugby polo volei etc cind de fapt suntem nimeni

Vezi toate comentariile (7)
Comentează