FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - GLORIA BUZĂU 0-1

PETROLUL - GLORIA BUZĂU 0-1 // Flavius Stoican dă vina pe suporteri pentru situația „lupilor galbeni”: „Din cauza asta nu s-a reușit aici”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 20:06

Flavius Stoican (43 de ani), antrenorul celor de la Petrolul, a oferit declarații după înfrângerea echipei sale împotriva Gloriei Buzău, scor 0-1.

„Am ratat multe ocazii. Ăsta este fotbalul. Am greșit că nu am reușit să ne desprindem mai rapid. Trebuie să ținem capul sus, deoarece venim după multe meciuri foarte bune. Și azi am jucat bine, păcat că am ratat”, a declarat Stoican la TV Digi Sport.

„Din cauza asta nu s-a reușit aici”

Stoican a comentat și reacția suporterilor din timpul partidei, care i-au cerut în mai multe rânduri demisia.

De altfel, pe imaginile TV s-a putut observa un schimb de replici între tehnician și suporterii prahoveni. Fostul antrenor de la Dinamo sau Poli Iași le-a răspuns acestora, dându-le de înțeles că va pleca de la Petrolul. Totuși, Stoican a fost mult mai echilibrat în declarațiile de la final.

„Este un joc pe care nu meritam să-l pierdem. Parcă e un făcut să nu ajungem pe locul 2. Mai avem două etape și după aceea, la iarnă, tragem linie. Am auzit lucrurile astea (n.r. scandările fanilor), nu e o situație comodă nici pentru mine. 

Să câștigi atâtea meciuri și, atunci când pierzi, fanii să înceapă să huiduie jucătorii... Oamenii nu au răbdare și de asta nu s-a reușit aici. Însă îi ințeleg și pe ei”, a mai spus Stoican.

„Pot să spun că sunt foarte fericit, pentru că am câștigat cele 3 puncte în această seară. Poate am avut alte jocuri mult mai bune, dar ne-a lipsit puțin șansa. Când ai posibiltatea să înțepi adversarul, trebuie s-o faci. Astăzi am reușit și am câștigat”
Ilie Stan, antrenor Gloria Buzău

VEZI ȘI:

LIGA 2, etapa #19 // Surpriză la Ploiești! Petrolul pierde cu Gloria Buzău » Toate rezultatele etapei + clasamentul actualizat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  26 Noiembrie 2019, 10:11

Pe unde ai fost ai facut zob echipele cu manevre la casele de pariuri si jucatori pe care îi ei dupa tine peste tot

10202811598330361
Sumanariu Florin Catalin  •  25 Noiembrie 2019, 22:59

Iar a băgat fratele *** la *** :)). A prins cota buna pe Buzău si pe nervii suporterilor petrolisti, afara cu el , e clar ca uraste suporterii si in acelasi timp echipa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1681268068770218
Laurentiu Georgescu  •  25 Noiembrie 2019, 22:04

Stoicane... suporterii au avut rabdare de la inceputul campionatului pana acum si degeaba. Echipa nu leaga doua pase. Sa nu dai vina pe jucatori, pentru ca tu i-ai adus!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează