FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Măsuri draconice luate de conducerea Petrolului, după înfrângerea cu FC U Craiova: „Calificarea în prima ligă rămâne un obiectiv nenegociabil”

Petrolul a pierdut pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 0-1 +5   FOTO
Petrolul a pierdut pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 0-1

Articol de - Publicat luni, 26 octombrie 2020 13:55 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 17:14

Petrolul a suferit o nouă înfrângere în Liga 2 ieri, pe teren propriu, 0-1 cu FC U Craiova, iar la o zi distanță, șefii clubului au luat o serie de măsuri draconice.

Rezultatele slabe ale echipei, care a suferit 3 înfrângeri pe teren propriu în acest sezon, i-a provocat pe oficialii Petrolului să le micșoreze jucătorilor salariul și primele cu 50%, până în momentul în care „lupii galbeni” vor urca și se vor menține pe poziția a 4-a în clasament.

Comunicatul emis de Petrolul

Ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate de echipă,  față de obiectivele setate și asumate la începutul Campionatului, Clubul Petrolul Ploiești anunță reținerea a 50% din salariul tuturor jucătorilor și a primelor de joc în integralitatea lor, până la clasarea și menținerea echipei Petrolul Ploiesti pe locul 4 al clasamentului Ligii secunde.

 Clubul Petrolul Ploiești anunță măsuri extraordinare ca urmare a evoluției slabe a Lupilor Galbeni prin reducerea salariului lunar cu 50% și a primelor de joc în integralitatea lor, până la clasarea pe locul 4. Drepturile salariale vor fi plătite retroactiv în momentul în care echipa se va clasa și se va menține cel puțin pe locul 4 în clasament.

Măsurile de penalizare intră în vigoare cu salariul aferent lunii octombrie.

Calificarea în prima liga a campionatului de fotbal rămâne un obiectiv care nu este negociabil, iar asumarea colectiva a acestei ținte trebuie să ne ghideze zilnic în comportamentul nostru.

În acest moment, ploieștenii ocupă locul 7 în clasament, cu 13 puncte obținute în 8 etape. Sunt doar la un punct în spatele primului loc care asigură accederea în play-off, însă jocul echipei lasă de dorit. Craiova, care a plecat victorioasă de la Ploiești, ocupă prima poziție în ierarhia Ligii 2, având 7 puncte peste Petrolul.

Fanii i-au luat la întrebări pe Viorel Moldovan și jucătorii săi

La finalul meciului cu FC U Craiova, fanii ploieștenilor i-au amenințat pe jucători și au avut discuție aprinsă cu Viorel Moldovan.

Aceștia au aprins torțe și i-au amenințat pe jucători: „De mai stați un an în B, vă rupem picioarele” și „Peluza noastră nu tolereză mercenarii”. Viorel Moldovan și jucătorii Petrolului au mers să dea explicații fanilor după meciul dezastruos în fața echipei lui Mititelu - detalii AICI

VIDEO. Suporterii ploieșteni au avut un dialog cu echipa la finalul meciului Petrolul - FC U Craiova 1948 0-1

Clasament Liga 2:

Citește mai multe știri din Liga 2:

Penalty jenant primit de Petrolul în meciul cu FC U Craiova! Cum l-a păcălit Valentin Balint pe arbitru

Adrian Mititelu, anunț după victoria cu Petrolul: „99% vom juca pe «Oblemenco»!” » Ce spune despre viitorul antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
standart
standart  •  26 Octombrie 2020, 16:14

Mișto stimulent! Taie leafa mercenarilor și își vor rupe picioarele pentru echipă. Bravo "managerilor", așa se rezolvă o criză.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  26 Octombrie 2020, 14:40
Postat de Alexandru Chis pe 26 Octombrie 2020, 14:19

Chiar nu a inteles nimeni ca acest antrenor, Viorel Moldovan, nu va fi capabil niciodata sa promoveze Petrolul in prima liga? Este un "pierzator" prin definitie iar modul sau de comportament cu jucatorii este unul de... "hai mai baieti, sa castigam!". Nu se va impune niciodata in fata unor jucatori "harsiti si unsi cu toate alifiile"! Acesti jucatori nu vor sa faca performanta pentru ca le place in a doua divizie!

Deci vinovatul este Moldovan sau jucătorii? E păcat ca Petrolul cu toată susținerea financiară de la Veolia nu reușește sa promoveze. Eu sper sa reușească anul asta alături de Rapid și U Cluj și de ce nu Craiova.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  26 Octombrie 2020, 14:19

Chiar nu a inteles nimeni ca acest antrenor, Viorel Moldovan, nu va fi capabil niciodata sa promoveze Petrolul in prima liga? Este un "pierzator" prin definitie iar modul sau de comportament cu jucatorii este unul de... "hai mai baieti, sa castigam!". Nu se va impune niciodata in fata unor jucatori "harsiti si unsi cu toate alifiile"! Acesti jucatori nu vor sa faca performanta pentru ca le place in a doua divizie!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează