FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - RAPID 0-0

PETROLUL - RAPID 0-0. Dan Alexa a rămas perplex: „Nu am mai trăit niciodată așa ceva! Jucătorii plângeau”

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 22:38 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 23:02

Dan Alexa (40 de ani), antrenorul Rapidului, a oferit declarații după derby-ul disputat împotriva Petrolului, încheiat la egalitate, scor 0-0.

  • Derby-ul Petrolul - Rapid 0-0, din etapa secundă a play-off-ului din Liga 2, a oferit o fază nemaivăzută: ploieștenii au ratat de 3 ori de la punctul cu var, după ce arbitrul a repetat penalty-ul. Iar portarul lui Rapid, Mihai Popa (19 ani), a fost eliminat - toate detaliile, AICI

„E maximum ce se putea obține în această seară. Cel mult puteam să marcăm la situația lui Goge. 

Nu am mai trăit niciodată așa ceva. Sigur, nu antrenez de foarte mulți ani. A fost un exces de zel al tușierului și un roșu foarte ușor acordat.

Ceea ce s-a întâmplat astăzi se întâmplă o dată în cariera unor jucători. Fotbaliștii plângeau. 

Am dus jocul bine până la eliminarea lui Lazăr. Acum avem meciul de la Pitești și trebuie să-l câștigăm. În vestiar e foarte mare supărare, dar trebuie să fim atenți la ceea ce va urma. 

Sunt foarte curios, vreau să-l mai întâlnesc o dată pe acest arbitru în viitor. Meciul de azi o să le dea foarte mult de gândit celor care spuneau că Rapidul trebuie să promoveze, că așa sunt făcute cărțile”, a declarat Alexa.

FOTO Nu rata cele mai tari imagini din meciul Petrolul - Rapid 0-0

+23 FOTO

Clasament play-off Liga 2:

Citește mai multe știri din Liga 2:

Atmosferă de derby și pe timp de coronavirus! Spectacol făcut de „lupii galbeni” la arena „Ilie Oană”, însă fără distanțare socială

Strigăt în play-off-ul din Liga 2: „Vrem arbitraje corecte şi echidistanţă în programarea meciurilor!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
shark_34
shark_34  •  12 Iulie 2020, 10:21

Rapidul sa oblige portarii si antrenorii sa citeasca regulamentele actuale.S-a vazut clar ca la penalty-urile repetate,portarul nu avea un picior pe linia portii.

adriann_
adriann_  •  12 Iulie 2020, 10:15
Postat de rapidist57 pe 12 Iulie 2020, 07:35

Atentie, DACA la meciul din 1986 cand Steaua a castigat Cupa la Sevilia, parca ar fi fosst acest ALBITRU, Steaua NU AR FI castigat cupa NICIODATA fiindca Ducadam a facut EXACT ce a facut pustiul din poarta Rapidului.

Daca arbitra un asemenea borfas finala de la Sevilla nici nu se ajungea in prelungiri, batea Barcelona 3-0 in timpul regulamentar. Ajungea sa scoata doua galbene aiurea la fundasii centrali, spaniolii ar fi inteles mesajul si ar fi inceput sa caute dueluri la limita 1 la 1, venea si rosul dupa care la revedere.

geogeo
geogeo  •  12 Iulie 2020, 09:06
Postat de rapidist57 pe 12 Iulie 2020, 07:35

Atentie, DACA la meciul din 1986 cand Steaua a castigat Cupa la Sevilia, parca ar fi fosst acest ALBITRU, Steaua NU AR FI castigat cupa NICIODATA fiindca Ducadam a facut EXACT ce a facut pustiul din poarta Rapidului.

Cum sa compari un meci dintre doua anonime de Liga 2 cu o finala a Cupei Campionilor? Si daca tot ai facut-o uita-te la Dukadam mai cu atentie. Meciul a fost foarte slab, Petrolul neputincioasa, Rapidul mult prea agresiva, arbitrul jenant in prima repriza. UTA-Turris a fost cu doua clase peste Petrolul-Rapid.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează