FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - RAPID 0-0

PETROLUL - RAPID 0-0. Precizările lui Costel Enache după meciul nebun de la Ploiești: „Ne-am hazardat”

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 22:49 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 23:38

Costel Enache (47 de ani), tehnicianul Petrolului, a tras concluziile după derby-ul disputat contra Rapidului (0-0).

  • Jocul Petrolul - Rapid 0-0, din etapa secundă a play-off-ului din Liga 2, a oferit o fază nemaivăzută: ploieștenii au ratat de 3 ori de la punctul cu var, după ce arbitrul a repetat penalty-ul. Iar portarul lui Rapid, Mihai Popa (19 ani), a fost eliminat - toate detaliile, AICI.

Ne-am grăbit, ne-am hazardat. Am fost nervoși, agitați. Am intrat într-o luptă echilibrată. Nu pot să spun că jucătorii n-au muncit, aș fi rău cu ei, dar n-am găsit soluțiile cele mai bune. Am ales variante fanteziste și uite că iese un rezultat care nu ne avantajează absolut deloc. 

+23 FOTO

Nu pot să explic faza penalty-ului. Am vorbit doar lucruri generale în vestiar, nu cred că există o explicație pentru așa ceva. Se aștepta toată lumea la o intensitate și o agresivitate foarte mare. Sunt două echipe care au orgolii. Însă cred eu că nu s-a depășit limita sportivității”, a spus Enache.

PETROLUL - RAPID 0-0. Egal pentru rivale! Clasamentul din Liga 2

Pancu: „Nu știu ce făceam dacă eram antrenor! Mă simt foarte rău”

Citește mai multe știri din Liga 2:

Dan Alexa, rămas perplex: „Nu am mai trăit niciodată așa ceva! Jucătorii plângeau”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
sorindrag
sorindrag  •  12 Iulie 2020, 09:00

doua echipa cu suporteri minunati dar cu jucatori si antrenori de "curtea scolii" care fac de rusine un astfel de sport!

major
major  •  12 Iulie 2020, 08:43

costele.de ce nu spui adevărul? n-au valoare ,n-au calitate,nu știu să lovească mingea corect.ba mai degrabă sunt incurcați de minge,si ,cel mai important ,nu gândesc,că n-au cu ce!!!rapiditatea gândirii face diferența între un mediocru și o valoare!

234644950357331
Virgil Dumitrescu  •  11 Iulie 2020, 23:35

În mod normal, la halul în care au tratat meciul acesta, ar trebui ca 75% dintre penibilii ăștia care strică bunătate de gazon să dispară din lot în sezonul următor(bineînțeles tot în B). Păcat de sponsorii pe care îi au. Nici Rapidul nu stă prea grozav. Nu pot să înțeleg de ce sunt o grămadă de străini faliți pe teren. Ce, noi n-avem faliții noștrii? Măcar ar face și fotbalul românesc un lucru onorabil, ar contribui la reducerea șomajului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează