FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

PETROLUL // Se face! Costel Enache e la un pas de „lupii galbeni” » Clubul a făcut anunțul oficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 17:27

Petrolul Ploiești a anunțat prin intermediul site-ului oficial că negociază în aceste zile cu tehnicianul Costel Enache (46 de ani).

Am fost mandatat de către Adunarea Generală să încep, la modul concret, discuțiile cu Costel Enache și cred că sunt șanse foarte mari să ajungem la un numitor comun”, a fost declarația lui Marius Stan pentru fcpetrolul.ro.

Astfel, se confirmă informația oferită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor, care a anunțat încă de miercuri, 11 decembrie, această mutare.

Ploieștenii vor să numească noul antrenor cât mai repede pentru ca acesta să înceapă să pună la punct planul pentru cantonament și pentru a doua parte a sezonului.

Deși la începutul sezonului era văzută drept una dintre favoritele la promovare, Petrolul a avut evoluții slabe. După 20 de meciuri are 31 de puncte și este pe locul 8. 

5 înfrângeriare Petrolul în Liga 2; Ploieștenii mai au 8 victorii și 7 egaluri

Costel Enache este liber de contract din septembrie, după despărțirea de Hermannstadt. A mai antrenat la Ceahlăul, CSMS Iași, Dunărea Galați, România U19, FC Botoșani și Astra. 

VEZI ȘI:

VIITORUL - FCSB // VIDEO Gică Hagi, din nou nemulțumit: „Vă feriți să-i spuneți derby? Spun eu, e derby!” + „Ne-am săturat de câte titluri am luat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează