FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Petrolul și U Cluj, pe mâna fiului omului care a falimentat Rapidul

Petrolul - U Cluj
Petrolul - U Cluj

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2019 14:34

Octavian Moraru, impresarul moldovean care controlează transferurile de la trei echipe de Liga 1, s-a înțeles cu U Cluj și Petrolul, două favorite la promovarea din liga a doua în primul eșalon.

Pe piața impresarilor din România, un nume își face tot mai mult simțită prezența. Este vorba de moldoveanul Octavian Moraru, fiul lui Valerii, afaceristul din Republica Moldova care a falimentat Rapidul.

Moraru junior este specializat în aducerea de jucători din Portugalia și în ultimele sezoane s-a ocupat de campaniile de transferuri ale celor de la Gaz Metan, Poli Iași și Hermannstadt. 

Conform surselor Gazetei Sporturilor, acesta a ajuns, acum, la o înțelegere și cu U Cluj și Petrolul, cele două cluburi fiind printre cele mai importante formații din liga secundă. Atât clujenii, cât și ploieștenii au bugete foarte mari, dorind promovarea cu orice preț.

octavian moraru
FOTO: Octavian Moraru

În trecut, fiul cel mare al lui Valerii Moraru a fost finanțator al celor de la Zimbru Chișinău, dar după doar doi ani a renunțat pentru că, sub conducerea sa, echipa ajunsese într-o situație financiară precară. 

2.000.000 €au bugete pentru promovare atât Petrolul, cât și U Cluj

Citește și:

Cristi Pustai, încă la Gaz Metan, deși a fost prezentat oficial la Dunărea Călărași!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  04 Iulie 2019, 09:38
Postat de deusdat pe 02 Iulie 2019, 12:24

Moraru are cetățenie română. Și nu e ”moldovean” (așa li se spune doar la Moscova), e basarabean. Regiunea aia se numește Basarabia, numai tov. Stalin a binevoit să-i zică Moldova...

basarabia era parte a principatului moldovei, deci basarabenii sunt tot moldoveni ai marelui stefan.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  04 Iulie 2019, 09:36

deontologia al ea acasa :-) au uitat sa publice si dezmintirea clubuui: FC Petrolul Ploiesti July 2 at 12:24 PM · Precizare FC Petrolul Ploiești Apărută în mass-media, informația referitoare la implicarea domnului Octavian Moraru în politica de transferuri de jucători a clubului nostru a fost respinsă în mod ferm de către oficialii FC Petrolul Ploiești. „Nu avem niciun fel de colaborare cu domnul Octavian Moraru și vrem să fie cât se poate de clar acest aspect, astfel încât să nu existe dubii. De altfel, dacă s-ar întâmpla asta, ar fi vorba și de o incompatibilitate, atâta vreme cât, din câte se știe, dânsul este angajatul clubului Universitatea Cluj.

traian_v
traian_v  •  03 Iulie 2019, 12:43

RUSINE - cred ca titlul spune totul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează