FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEŞTI

Ploieşteni invincibili

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

"Găzarii" i-au învins miercuri pe cei de la Prefab Modelul (1-0), într-o partidă amicală disputată la Băicoi. Ploieştenii s-au impus prin golul lui Muţiu (19) şi au reuşit numai victorii în meciurile de verificare din această iarnă. "Lupii" vor continua seria confruntărilor din intersezon, sîmbătă, tot la Băicoi, împotriva dvizionarei secunde, FC Săcele. Eusebiu Tudor, tehnicianul petroliştilor, i-a trimis în teren împotriva călărăşenilor pe: Vasici (Panaite) - Odoroabă (L. Dumitru), Bozga, A. Stoica (Costache), Ghiţă (Ţîrlea) - Budescu (Lazăr), L. Rus (Ricardo), Stana (Minciună), Coţan (Bîră) - Muţiu (Sagna), Marinescu (Puchea).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  10 Februarie 2008, 16:53

ptr traian......nu te supara ..esti orb cumva?................acela nu este petrolul....tu nu ai vazut actul de schimbare de denumire din 2003 ,,,mai documenteaza-te te rog... si nu mai insulta pe nimeni..ca sa nu fi si tu luat la tinta apoi ...ok?...in PLOIESTI o singura echipa CSM PETROLUL52 PLOIESTI

 •  08 Februarie 2008, 15:05

Pentru Cristi. Cristi de ce vrei tu sa fii fiul vacii. Petrolul este Petrolul Ploiesti, poate sa joace si pe alta planeta.

 •  07 Februarie 2008, 22:38

astia-s moreni nu ploiesti , vede-ti ce scrieti

Vezi toate comentariile (3)
Comentează