FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI - DINAMO 4-1

VIDEO EXCLUSIV După ce a promovat cu Poli Iași, poate obține medalie și cu FCSB: „Va fi campioană 100%” + Compară dubla cu Dinamo și cea cu CSA Steaua

Alexandru Mus
Alexandru Mus

Articol de , - Publicat duminica, 21 mai 2023 16:53 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 17:02

Împrumutat de FCSB la Poli Iași, extrema Alexandru Musi (18 ani) a făcut un meci excelent contra lui Dinamo, în victoria cu 4-1.

Fotbalistul a marcat o dublă în meciul din ultima etapă din play-off-ul Ligii 2, la fel ca Robert Ion, un alt jucător crescut de FCSB.

După meci, cu medalia de câștigător al Ligii 2 la gât, Alexandru Musi, care reușit o dublă și cu CSA Steaua, a vorbit despre victoria cu Dinamo, și despre meciul celor de la FCSB cu Farul, din această seară.

Mesajul lui Leo Grozavu după Poli Iași - Dinamo: „E o palmă pentru toți care spuneau că va fi altfel. Cel mai tare m-a motivat Dănciulescu”
POLI IAȘI - DINAMO 4-1
Mesajul lui Leo Grozavu după Poli Iași - Dinamo: „E o palmă pentru toți care spuneau că va fi altfel. Cel mai tare m-a motivat Dănciulescu”

VIDEO Alexandru Musi: „Sper ca Dinamo să promoveze în Liga 1”. Ce spune despre revenirea la FCSB

„Înseamnă foarte mult pentru mine că am bătut rivala Dinamo. Le doresc celor de la Dinamo să promoveze. Asta îmi doresc. O văd pe Dinamo în Liga 1. Are o echipă bună. Sper să promoveze. Golurile cu CSA Steaua au înseamnat mai mult. M-am bucurat mai mult. 

Diseară voi avea emoții. Dar FCSB va câștiga. O văd 100% campioană. Ar fi foarte frumos să am două medalii. Ar fi nemaipomenit un titlu cu FCSB.”, a declarat Alexandru Musi pentru GSP.ro.

Alexandru Musi revine la FCSB 

Alexandru Musi (extremă, 18 ani) a ajuns la juniorii FCSB în vara lui 2016 și încă aparține de echipa roș-albastră. El a fost împrumutat în iarnă la Poli Iași, pentru care a bifat 11 meciuri și 3 goluri. 

Alexandru Musi are 18 meciuri și două goluri la FCSB, iar din vară va face din nou parte din lotul formației roș-albastre. FCSB se va baza pe el, fiind eligibil pentru regula U21.

Citește și:

CSA Steaua i-a decis soarta lui Daniel Oprița după meciul cu Buzăul » Anunțul „militarilor” + Reacția antrenorului: „E mai dezamăgitor decât sezonul trecut”

Concluzia șefilor lui Dinamo după 1-4 cu Poli Iași: „Am arătat ca o echipă care nu merită să fie în prima ligă”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
creeperno807
creeperno807  •  21 Mai 2023, 22:46

Farul o sa ia titlul

boris15
boris15  •  21 Mai 2023, 18:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează