FOTBAL  »  LIGA 2  »  GAFE

FOTO Gafe colosale în Liga 2! » Fotbaliștii lui Poli Iași au vrut să afișeze un mesaj împotriva războiului, dar s-au făcut de râs: „Oale crude”

În loc de „Stop war”, jucătorii lui Poli Iași au afișat mesajul „Raw pots”
În loc de „Stop war”, jucătorii lui Poli Iași au afișat mesajul „Raw pots”

Articol de - Publicat duminica, 13 martie 2022 17:43 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 20:45

Poli Iași a fost sursa unor gafe impardonabile în ultimele zile, șifonând o dată-n plus imaginea unui club care e departe de vremurile sale de glorie. 

Vineri, vicepreședintele clubului ieșean, Dan Cojocaru, a apărut îmbrăcat într-un trening al unei alte echipe, Manchester City, în fotografia postată pe pagina de Facebook a lui Poli alături de știrea achiziționării mijlocașului John Kamara. 

Gafe colosale în Liga 2! » Fotbaliștii lui Poli Iași au vrut să afișeze un mesaj împotriva războiului, dar s-au făcut de râs: „Oale crude”
În dreapta, vicepreședintele clubului ieșean, Dan Cojocaru, îmbrăcat într-un trening cu sigla lui Manchester City // foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi

Gafe în lanț la Poli Iași: fanii au „taxat” conducerea

Episodul a fost taxat dur de fanii Politehnicii, care au luat „cu asalt” secțiunea de comentarii. Iată câteva dintre reacțiile acestora:

  • „Cine vă învață să prezentați cu treningul altei echipe???!!! Aa... nu se pune, că este de afară!!!” 
  • „Treningul cu Poli Iași era la spălat sau ce e cu acea costumație la domnul Cojocaru? Parcă e condamnat la mediocritate clubul ăsta...” 
  • „Cât amatorism într-o imagine! Se pare că în Iași lumea se joacă de-a fotbalul și fraierii înghit” 
  • „Vine la semnarea unui jucător al clubului pe care îl reprezintă cu trening de la o altă echipă (nu contează care ar fi aia). Cam atât poate acest individ obscur”

Susținătorii Politehnicii s-au arătat indignați și de faptul că declarațiile primarului Iașului, Mihai Chirica, date după meciul de sâmbătă, cu Astra Giurgiu, au fost difuzate de club într-un calup, alături de cele ale eroului partidei, Mihail Plohotniuk și cele ale antrenorului Costel Enache.

Gafă incredibilă la Poli Iași. În ce s-a transformat îndemnul „Stop War”

Înainte de disputa de sâmbătă cu Astra, scor final 3-1, Poli a mai bifat un moment jenant. Jucătorii s-au așezat greșit, astfel încât dispunerea literelor pe tricourile lor a făcut ca mesajul contra războiului din Ucraina să fie scris de la dreapta la stânga! În loc de îndemnul „Stop war” (în traducere, „Opriți războiul”), mesajul care s-a putut citit a fost „Raw pots”, care s-ar traduce în „Oale crude”.  

Gafe colosale în Liga 2! » Fotbaliștii lui Poli Iași au vrut să afișeze un mesaj împotriva războiului, dar s-au făcut de râs: „Oale crude”
În loc de „Stop war”, jucătorii lui Poli Iași au afișat mesajul „Raw pots”

Mai multe știri din Liga 2: 

Suspiciuni în Liga 2, după etapa decisivă pentru play-off: „Dedesubturi care colcăie în fotbalul românesc”

Răducioiu e revoltat: „Ce caută Steaua în Liga 2? E absurd ca echipa asta să joace!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
zzero
zzero  •  14 Martie 2022, 20:25

*** *** ***...***..Oamenii au salutat tribuna dupa care s-au intors sa o salute pe cealalta si logic ca scrisul era invers...Din pacate , manipularile pentru prosti sunt tot mai multe si pe subiecte mult mai delicate decat un meci de fotbal!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sportix
sportix  •  14 Martie 2022, 16:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1398483176954444
Nicu Mirza  •  14 Martie 2022, 12:04

Si "STOP WAR " e o prostie , trebuia scris "STOP RAZBOIULUI " ! Cine se mai uita la meciurile de la noi in afara de romani ? Una este campionatul din Anglia , Spania , etc. care se vizioneaza in toata lumea si alta e campionatul nostru unde se uita doar romanii si aceeia tot mai putini !

Vezi toate comentariile (35)
Comentează