FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACUZE

Suspiciuni în Liga 2, după etapa decisivă pentru play-off: „Dedesubturi care colcăie în fotbalul românesc”

Președintele celor de la Miercurea Ciuc, Zoltan Szondi, o acuză pe FC Brașov: „Nu aveau bani de apă, dar au stat la hotel de 4 stele!” // foto: sport.szekelyhon.ro
Președintele celor de la Miercurea Ciuc, Zoltan Szondi, o acuză pe FC Brașov: „Nu aveau bani de apă, dar au stat la hotel de 4 stele!” // foto: sport.szekelyhon.ro

Articol de - Publicat duminica, 13 martie 2022 13:59 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 14:26

Președintele celor de la Miercurea Ciuc, Zoltan Szondi, o acuză pe FC Brașov: „Nu aveau bani de apă, dar au stat la hotel de 4 stele!”. Sunt suspiciuni la Csikszereda după meciul solid făcut de brașoveni!

Csikszereda Miercurea Ciuc a terminat doar la egalitate, 1-1, pe teren propriu, cu FC Brașov, irosind șansa de a pătrunde în play-off-ul campionatului de eșalon secund. 

Brașovenii au ținut piept cu brio unei echipe gazdă care avea toate argumentele pentru a forța victoria. Angajamentul formației antrenate de Călin Moldovan a trezit suspiciuni la Miercurea Ciuc. 

Pustai a făcut scandal după ratarea play-off-ului: „N-am mai văzut așa ceva! Să mă duc să mă bat cu arbitrul?!”
FC Buzău - Chiajna 0-1
Pustai a făcut scandal după ratarea play-off-ului: „N-am mai văzut așa ceva! Să mă duc să mă bat cu arbitrul?!”

Suspiciuni după Csikszereda - FC Brașov 1-1: „Parcă ei nu aveau bani”

Nu vreau să mă refer prea mult la dedesubturile care colcăie în fotbalul românesc. Am desconsiderat adversarul, iar urmarea s-a văzut. M-am intersectat cu delegația brașoveană înaintea partidei. Era una foarte numeroasă și cazată la un hotel de patru stele la Miercurea Ciuc. 

Aceeași echipă care acum două săptămâni spunea că nu are bani nici de apă a schimbat radical situația în câteva zile. Brașovenii au jucat de parcă intrau în Champions League, dar noi am eșuat pe mâna noastră. Am ieșit din zona primelor șase locuri și ne-am indepărtat, pe rând, dar sigur, de toate obiectivele asumate de noi la startul campionatului. Vom avea o ședință de analiză, la obiect, și vom decide ce vom face mai departe. Aveam toate argumentele pentru a merge în play-off”, a spus, la Metropola TV, președintele ciucanilor, Zoltan Szondi.

Mihalcea, antrenor Slobozia: „Ne gândim la baraj”

Unirea Slobozia a prins un loc de play-off depășind toate așteptările la nivelul eșalonului secund după încheierea sezonului regulat. 

„Bucuria este imensă și meritată. Nu ne gândeam, clar, la acest statut. Dar, acum, dacă am ajuns în play-off, ne gândim la câștigarea unui loc de baraj. 

Steaua nu are drept de promovare așa că ne putem propune mai mult, un loc patru în ierarhia finală. Nu ne-am gândit nicio clipă la o primă de prezență în play-off. Este un bonus pentru noi, ne gândeam la play-off doar pentru sezonul următor. 

Dar, acum, dacă vine vreun binevoitor cu bani pentru o primă pentru acești jucători minunați, este așteptat. Nu vom fi doar o prezență pasageră în play-off, asigur pe toată lumea de acest lucru”, a precizat și Mihalcea la Metropola TV.

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 2:

Răducioiu e revoltat: „Ce caută Steaua în Liga 2? E absurd ca echipa asta să joace!”

Ianis Zicu nu se gândește decât la promovare după ce a prins play-off-ul cu Chiajna: „Ne concentrăm pentru obținerea locului 2”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
iopanet
iopanet  •  14 Martie 2022, 08:05

Ce vrea ăsta? E ofuscat că nu s-au dat adversarii la o parte? Mare e grădina...

105644358246528
Khan Oliver  •  14 Martie 2022, 04:15

Dar de ce nu spun nimic cei de la Miercurea Ciuc despre mizeria de meci de la Avrig, din etapa precedenta, cu echipa blatistului Beza?

strickland
strickland  •  14 Martie 2022, 01:33
Postat de Viorel Ignat pe 13 Martie 2022, 22:04

Cei de la Miercurea Ciuc au perfecta dreptate și vedeți ca în primul rand spun ca vina este a lor ca nu s-au calificat în play off ,dar când vezi ca neutru un asemenea meci în care Brașov lupta parca era finala ligii campionilor !? și eu ma tot uitam pe clasament sa ma dumiresc ce urmărește Brașovul, dar nu înțelegeam, ca în paralel ma uitam și la celelalte meciuri pt calificare în primele 6. Acest meci nu trebuie trecut cu vederea de FRF. Chiar dacă se va spune ca nu sant dovezi toți care cunosc cit de cit fotbal știu ca aici ceva nu a fost în regula!? Indiferent de simpatii nu trebuie sa ne bucure acea problema tipc românească cu argumente tip 'Ce bine-mi pare ca ai luat teapa"! sau "cu capra vecinului"

Cum adica au dreptate? Ce-ar fi trebuit sa faca jucatorii de la Brasov, sa nu joace? Sa o lase mai moale? Dar de ce? Ei nu sunt jucatori profesionisti? Nu sunt platiti de catre conducerea lor sa se antreneze si sa joace cat mai bine in fiecare meci? Sigur, putem discuta de performantele echipei in mod onest, ca nu ar fi castigat nimic concret din acel meci, dar asta nu este problema echipei din Miercurea-Ciuc. Ei, ca o echipa care avea sanse sa intre in zona de promovare, nu ar fi trebuit sa se astepte la un meci usor, dimpotriva, ar fi trebuit sa demonstreze ca sunt buni castigand un meci pe teren propriu. Daca Elche nu pierde cu Barcelona intr-un meci important pentru un obiectiv al catalanilor, dar fara relevanta pentru Elche, nu cred ca iese nimeni in public de la Barcelona sa se planga de "jocuri murdare". Cand nu poti sa castigi un meci acasa cu o echipa de mijlocul clasamentului, stai jos, te faci mic si taci.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează