FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONDUCERE

Conducerea de la Poli Iaşi pleacă în bloc! Decizia a dus la umplerea conturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2021 12:59 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 13:43

Toți asociații Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, Leonid Antohi, Ion Apostol, Ioan Melinte și Mircea Ursu, au anunțat că vor părăsi clubul pe data de 11 sau 14 iunie.

Ei se vor retrage și din Adunarea Generală a clubului și din Consiliul Director. Anunțul a venit astăzi, înaintea ședinței în care Consiliul Local Iași a aprobat alocarea sumei de 6.744 406 lei către clubul de fotbal. 

Din această sumă, 4.744 406 lei vor folosi la acoperirea cheltuielilor pentru sezonul de primăvară recent încheiat, 1.500.000 de lei pentru turul campionatului următor și 500.000 de lei pentru Centrul de Copii și Juniori.

Disponibilitatea plecării celor cinci asociați, care au fost contestați virulent de consilieri locali și ultrași în ultima perioadă, a făcut ca proiectul de alocare a banilor către Poli să fie susținut și de consilieri ai PSD, care blocaseră până acum finanțarea clubului.

Drept urmare, proiectul a trecut lejer, cu 19 voturi„pentru” și opt abțineri. În acest an, au fost două tentative nereușite de finanțare a Politehnicii de către Consiliul Local.

Un subiect fierbinte în cadrul ședinței CL a fost alocarea de bani către fotbalul feminin. Sectorul a primit 350.000 de lei pentru ultima jumătate a anului, cu 50.000 de lei mai puțin decât propunerea inițială. Afirmând că sunt echipe feminine care au bugete de 5.000 de euro, consilierul local Răzvan Timofciuc a spus că „propunerea ridică mari semne de întrebare”.

VIDEO Ciprian Paraschiv despre problemele din Copou: „Sunt membri în Consiliul Director care n-au nici măcar adrese de email”

Citește mai multe știri din Liga 2:

Petrolul Ploiești transferă din play-off-ul Ligii 1! A fost anunțat un jucător cu 150 de meciuri în prima ligă

În Liga 2 cu salarii de 500 de lei! „Le-am explicat de la început condițiile, se adaptează” FOTO: Facebook @DaciaUnireaBraila

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  07 Iunie 2021, 15:37

Poli Iasi e vai de capul ei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează