FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRĂILA

În Liga 2 cu salarii de 500 de lei! „Le-am explicat de la început condițiile, se adaptează”

FOTO: Facebook @DaciaUnireaBraila
FOTO: Facebook @DaciaUnireaBraila

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 17:46 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 18:00

Florentin Petre (45 de ani) spune că niciun fotbalist de la Dacia Unirea Brăila, nou-promovată în Liga 2, nu a câștigat mai mult de 4.000 de lei lunar în sezonul recent încheiat. 

Dacia Unirea Brăila a promovat în liga secundă, după un baraj cu marea rivală Oțelul Galați. Formația antrenată de Florentin Petre a avut mai probleme financiare pe parcursul sezonului. A găsit cu greu bani pentru deplasări, iar salariile, unele foarte mici, au fost achitate cu întârziere. 

Brăila, în Liga 2 cu salarii de 500 de lei

„Cel mai mare salariu e de 4.000 de lei. Am și titulari care sunt plătiți cu 500-600 de lei în fiecare lună. E vorba despre cei mai tineri, sunt copii. Se adaptează. Am avut un obiectiv de la început, le-am explicat că astea sunt condițiile. 

Mulți au venit să își relanseze cariera, mă refer inclusiv la Patrick, la Robert Enceanu, care a jucat foarte bine, la Rafael Stănescu. Ei pot juca fără probleme în Liga 1”, a spus Florentin Petre, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

15 goluria înscris Patrick Petre pentru Brăila, în recent încheiata stagiune de Liga 3

VIDEO Andrei Mărgăritescu despre Florentin Petre » Fa-bu-los! Ce făcea căpitanul lui Dinamo cu o jumătate de oră înainte de meci

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

EXCLUSIV Daniel Oprița vrea salariu de Liga 1 pentru a continua la CSA Steaua » A refuzat o propunere consistentă și șantajează clubul!

Steagul Renaște! Dar cine o susține? » Situația în fotbalul brașovean după promovarea Coronei în Liga 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează