FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

Florentin și Patrick Petre, gata pentru următoarea provocare » Poveste neverosimilă de la Brăila: „Erau banii strânși de bunica lui pentru înmormântare”

FOTO: Facebook @DaciaUnireaBraila
FOTO: Facebook @DaciaUnireaBraila

Articol de - Publicat luni, 31 mai 2021 23:56 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 00:05

Dacia Unirea Brăila a răsturnat calculele hârtiei şi a obţinut promovarea în Liga 2, după barajul cu marea rivală Oțelul. Antrenorul Florentin Petre (45 de ani) e hotărât să rămână la echipă, în ciuda problemelor financiare. 

Trupa pregătită de Florentin Petre a terminat la egalitate în primul meci, la Galaţi, 1-1, şi a câştigat, apoi, acasă, la limită, 1-0. Florentin Petre rămâne la Brăila pentru a construi o echipă competitivă pentru eşalonul secund, avându-l alături şi pe fiul său Patrick. 

Florentin și Patrick Petre rămân la Brăila

„Fiul meu rămâne lângă mine. El va pleca doar dacă are ofertă la Liga 1. La eşalonul secund vom găsi şi la Brăila condiţii bune pentru viitorul campionat. Oricum, de departe, Patrick a fost cel mai bun jucător din Liga 3 sezonul trecut. S-au mai rezolvat din probleme, cu ajutorul lui Florin Cârligea, şi aşteptăm, cât mai curând, o normalizare a situaţiei”, a precizat Florentin Petre la Metropola TV.

Brăila, deplasare pe banii bunicii președintelui

Până la rezolvarea problemelor, Florentin Petre a dezvăluit și un moment mai puțin plăcut din sezonul recent încheiat: „Pentru meciul de la Rădăuți, nu am avut bani de deplasare. Președintele clubului a furat banii de la bunica lui. A luat mulți bani, peste 10.000 de lei. Sperăm să fie sănătoasă bunica. Erau banii strânși pentru înmormântare".

VIDEO Andrei Mărgăritescu despre Florentin Petre » Fa-bu-los! Ce făcea căpitanul lui Dinamo cu o jumătate de oră înainte de meci

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

EXCLUSIV Lună decisivă pentru CSA Steaua! Ce ar trebui să facă „militarii” ca să poată juca în Liga 1 în sezonul 2022-2023

VIDEO + FOTO Florentin Petre, promovare „pe datorie”: „Nici nu vrea să zic pe cât jucăm noi” + Viitor incert pentru Grigoraș la Oțelul

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
bucovineanul
bucovineanul  •  01 Iunie 2021, 20:50

Florentin Petre v-a fi odată și antrenorul lui Dinamo .....Este câine pursânge.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează