FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Daniel Oprița vrea salariu de Liga 1 pentru a continua la CSA Steaua » A refuzat o propunere consistentă și șantajează clubul!

Daniel Oprița // foto: captură Steaua TV
Daniel Oprița // foto: captură Steaua TV

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2021 12:15 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 13:20

Surse din cadrul CSA Steaua susțin că declarațiile antrenorului Daniel Oprița (39 de ani) la adresa conducerii și nemulțumirile sale au creat o stare tensionată între părți, mai ales după ce tehnicianul a amenințat că dacă pleacă ia cu el și jucătorii pe care i-a adus.

Promovarea în Liga 2 nu a adus liniște în curtea Stelei. Imediat după returul cu CS Afumați, antrenorul Daniel Oprița s-a plâns că nu i s-a propus un contract profesionist, ci unul pe care vrea să uite că l-a văzut.

Daniel Oprița vrea salariu de Liga 1 și amenință CSA Steaua

Surse apropiate clubului susțin că „în liga a treia, Daniel Oprița avea un contract de 3.000 de euro, poate cel mai mare dintre antrenorii de la acel nivel. Acum i s-a făcut o primă propunere, în care i s-au oferit 4.000 de euro, dar era doar o discuție incipientă. El o consideră prea mică, având în vedere ce a realizat”.

În comparație, Argeș Vintilă și Toni Petrea, ultimii doi antrenori principali de la FCSB, echipă cu pretenții de titlu în Liga 1, au fost remunerați cu 5.000 de euro lunar de clubul lui Gigi Becali! În jurul acestei sume se învârt și pretențiile lui Oprița, care nu a fost satisfăcut de cei 4.000 de euro propuși.

Clubul consideră că oferta este foarte bună pentru Liga 2, dar aceleași surse spun că „Oprița este însă nemulțumit, a ieșit public să spună asta și i-a jignit pe cei din conducere. Mai mult, a început să amenințe că dacă pleacă ia și jucătorii pe care i-a adus. Mai ales că majoritatea sunt la final de contract, cu excepția a 4-5 din actualul lot”.

Aș vrea să fiu respectat și răsplătit pentru această muncă, mi-am neglijat și familia în multe momente. Acum vreau să mi se dea ceea ce merit.

Ceea ce am cerut eu zic că e de bun simț, nu a fost ceva exagerat. Putea fi mai mult, dar am cerut ceva în regulă. Echipa a ajuns în Liga 2, vor exista alte câștiguri pentru club. 

Va fi și stadionul, probabil plin de spectatori, care va produce bani. De acolo cred că mi se poate achita și mie un salariu în regulă, nu exagerat.

- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Urmează o nouă rundă de negocieri între CSA Steaua și Daniel Oprița

Aceleași surse transmit că „nu este deloc corect, au început discuțiile cu o parte dintre fotbaliști și mulți dintre ei nu ar vrea să părăsească echipa, chiar dacă nu s-a ajunge la o înțelegere cu Oprița. 

Antrenorul nostru a făcut performanță, a reușit două promovări, dar să nu uităm că a avut cele mai bune condiții, comparabile cu cele din Liga 1, din toate punctele de vedere: jucătorii au fost plătiți mereu la timp, condițiile de masă și refacere au fost impecabile, au până și criosaună, ceea ce multe cluburi din Liga 1 încă nu au”.

Sursele au adăugat că „Oprița poate a uitat că Steaua i-a întins o mână de ajutor și i-a oferit posibilitatea să antreneze într-un moment delicat, în care se afla atunci când a plecat de la Mioveni, era în conflict cu cei de acolo și nu mai putea antrena”.

Cele două părți urmează să revină la masa tratativelor săptămâna viitoare, după ce Daniel Oprița se va întoarce din vacanță.

VIDEO. Adrian Porumboiu: „Firme uriașe vor să investească la CSA Steaua, vorbim de sume mari de tot!”

Mai multe știri despre CSA Steaua:

Adrian Porumboiu: „Firme uriașe vor să investească la CSA Steaua, vorbim de sume mari de tot! Vor «curăța» tot în Liga 1” » Gigi Becali: „Nu merge, tată! E pușcărie”

Becali face orice ca să bată echipa Armatei: „Eu am FCSB Steaua Super! Atât voi plăti ca să râd de ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
semperfidelis
semperfidelis  •  05 Iunie 2021, 02:21

Ai plecat dupa fenta, tipu nu-i rapidist, e gigist, undercover.

iri_
iri_  •  05 Iunie 2021, 01:28
Postat de bfg pe 03 Iunie 2021, 12:56

nu e steaua, prietene. steaua e in liga 1. asta e fc regal mapn, cum numai prin tarile de lumea a treia mai vezi. numai noi si coreea de nord cred ca avem ministere de aparare care in loc sa-si vada de treaba lor, se joaca pe banii publici de-a patronii de fotbal. unde dracu' in lumea civilizata s-a mai pomenit ca un minister sa tina cu dintii de un proiect nascut mort intr-o lume ce se vrea civilizata...

Te-ai gasit ma FC R SA, sau Academia, sau cum te numesti sa comentezi de Steaua, incredibil ma :)

iri_
iri_  •  05 Iunie 2021, 01:23
Postat de robotzel pe 03 Iunie 2021, 13:25

stadion plin de spectatori care va produce bani? Oprita a luat-o razna? stadionul ala chiar daca o sa fie plin ochi, meci de meci, sa se joace cate un meci pe zi si tot nu va acoperii cheltuielile pentru intretirea lui. eu cred ca omul asta nu isi da seama ce inseamna intretinerea pe un astfel de stadion.

bai *** cum te pricepi tu la toate, si la grilele salariale de la stat, si la intretinerea stadionului, ce sa mai, ar trebui sa te punem administrator la Fcsb in locul lui argaseala... Un calcul simplu de 10 lei per bilet, 30.000 bilete, vine circa 60.000 de euro. De bun simt zic eu, 1 singur meci pe luna sold out, ca sa nu zic ca se pare ca vor fi 19 meciuri pe Stadionul Steaua in sezonul urmator, circa 2 pe luna, n-or sa fie sold out amandoua, dar 15.000 per meci, ajungem la 30.000 total? Cum spuneam de bun simt calculul... 60.000euro x 9, un pic peste 500.000 de euro... doar din biletele vandute... Revenind la calculul tau initial, meci de meci plin ochi, 1 meci pe zi, x 30 zile, x 12 luni... continuam? :)) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează