FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali face orice ca să bată echipa Armatei: „Eu am FCSB Steaua Super! Atât voi plăti ca să râd de ei”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 13:33 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 14:10

Gigi Becali a vorbit în conferință de presă de astăzi despre un posibil duel în Liga 1 cu CSA Steaua.

După ce nu a reușit să o blocheze pe CSA din drumul spre Liga 2, deși a trimis la FCSB 2 mai mulți jucători de la prima echipă, Becali promite acum prime spectaculoase pentru fotbaliștii săi într-un viitor duel cu echipa Armatei.

VIDEO Gigi Becali: „Dau primă de 2.000 de euro golul în meciurile cu CSA”

„Dacă vin în Liga 1, atunci veți vedea... Voi plăti 1.000 de euro un gol. Nu doar primă de victorie. Poate dau și 2.000 de euro pe gol. Atât voi plăti ca să râd de ei. Bat cu 7-0 și dau 14.000 de euro primă. De la 10 goluri în sus, doar câte 1.000. 

Asta e mândrie, mai râdem. Să fie sănătoși! Fiecare ține cu cine vrea. Eu nu vreau să mă cert cu cineva. Pentru mine e bine. Ei au treaba lor, ASA FC, ASA Steaua București. Eu am FCSB Steaua Super și ne jucăm fiecare”, a adăugat Becali.

Gigi Becali: „Joc în Ghencea, dacă mă roagă să-i salvez”

Patronul FCSB a repetat că echipa lui ar putea juca pe noul Stadion Steaua doar dacă cei de la MApN îl vor invita.

„Nu trebuie scandal. Să nu mai încerce suporterii că nu mă duc acolo (n.r- Stadionul Steaua). A, dacă vin să mă invite, să se roage de mine și spun «Domnule Becali, salvează-ne, că nu avem bani și trebuie să ținem stadionul ca să nu intrăm la pușcărie!», atunci o să spun «Bine, întrețin eu bază și joc și eu aici, ca să nu intrați la pușcărie». Dar vreau acordul galeriei, că nu am nevoie de ceartă. Nu mai vreau. Să fie sănătoși. Dacă i-am ironizat, să mă ierte. Am glumit și eu. Vedem acolo pe teren”, a declarat Gigi Becali.

 Citește mai multe știri despre FCSB: 

Florin Tănase, la un pas de transfer! » „M-a convins băiatul: «Nea Gigi, lasă-mă să plec pe 4,5 milioane, că îmi dau și mie 1,5 salariu». Azi vor da răspunsul”

EXCLUSIV Adrian Porumboiu: „Firme uriașe vor să investească la CSA Steaua, vorbim de sume mari de tot! Vor «curăța» tot în Liga 1” » Gigi Becali: „Nu merge, tată! E pușcărie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
juve
juve  •  02 Iunie 2021, 19:57

O MICÃ PRECIZARE: RÃMÂNETI LA fcsb ÎN CONTINUARE!

468651733339043
Alexandru Stefan  •  02 Iunie 2021, 18:01
Postat de mentos pe 02 Iunie 2021, 15:59

Ce sa mai faca Becali? :))) A facut part cand a fost sa opreasca promovarea Stelei Bucuresti. A dat din gura si cu asta a ramas. Acum ameninta ca-i bate in meciul direct? So what? Atata timp cat toata lumea vede ca-s 2 echipe diferite, scorul e irelevant.

Lumea vede dar Fcsb spune că este Steaua iar FRF nu se implică deși ar trebui. Cum ar putea o singura entitate să dețină două echipe in liga 1? Cred că este ilegal. Cum marca, emblema și palmaresul sunt la CSA, cine este FCSB?. Da, au fost asociați până a radiat GB Asociația înființată de Păunescu. Din acel moment FRF trebuia să retrogradeze FCSB. FCSB devenise o entitate de sine stătătoare fără legătură cu CSA Steaua. În 2011. Dar merge și așa

danut1971
danut1971  •  02 Iunie 2021, 17:47

acelasi articol repetat de doua ori!ha ha ha

Vezi toate comentariile (22)
Comentează