FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Tănase, la un pas de transfer! » „M-a convins băiatul: «Nea Gigi, lasă-mă să plec pe 4,5 milioane, că îmi dau și mie 1,5 salariu». Azi vor da răspunsul”

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB
Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 11:35 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 14:11

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, susține că ar fi primit o ofertă de 4 milioane de euro pentru Florin Tănase (26). 

FCSB și-ar putea pierde cel mai important jucător. Florin Tănase, golgheterul sezonului 2020/2021 în Liga 1, cu 24 de goluri, este dorit de o echipă din străinătate. Gigi Becali a dezvăluit că ar fi primit o ofertă de 4 milioane de euro în schimbul fotbalistului, dar transmite că nu îl va lăsa pe mijlocaș să plece pentru mai puțin de 4,5 milioane de euro. 

Gigi Becali: „4,5 milioane de euro pentru Florin Tănase”

„Am primit ieri o ofertă pentru Tănase, de 4 milioane de euro, și am zis că nu îl dau. Vreau 5! Apoi mi-a zis Tănase: «Nea Gigi, lasă-mă cu 4,5, că îmi dau și mie un milion și jumătate salariul». Bine, mă, să dea 4,5 milioane. Astăzi vor da răspuns. 

Dacă pleacă Tănase cu 4,5 milioane, mai cumpăr 2-3 jucători, cu 300.000, poate 400.000 euro. Și îi verific două-trei meciuri, dacă nu-s buni se duc la echipa a doua, stau acolo!”, a declarat Becali, în timpul conferinței de presă în care a prezentat transferul lui Alexandru Crețu.

Florin Tănase, la un pas de transfer! » „M-a convins băiatul: «Nea Gigi, lasă-mă să plec pe 4,5 milioane, că îmi dau și mie 1,5 salariu». Azi vor da răspunsul”
Florin Tănase, căpitanul FCSB // foto: Imago

Pleacă și Iulian Cristea de la FCSB?

Totodată, Gigi Becali a anunțat că ar putea renunța la Iulian Cristea, unul dintre fundașii centrali din lot. În schimbul lui Cristea, ajuns la 26 de ani, Becali cere un milion de euro: 

S-ar putea să iau 1 milion pe Cristea. S-a interesat cineva de el. Am cerut un milion. Poate-l dau si cu 800.000”, a admis latifundiarul. 

FCSB. Alexandru Crețu, prezentat azi la palat: „Gigi Becali e un om bun, m-a convins să nu mă duc la CFR Cluj”
FCSB
FCSB. Alexandru Crețu, prezentat azi la palat: „Gigi Becali e un om bun, m-a convins să nu mă duc la CFR Cluj”

Florin Tănase: „Este momentul pentru un transfer”

Însuși Florin Tănase a admis că își dorește un transfer în străinătate. 

„Am aici la Steaua (n.r. - FCSB) 5 ani. Am făcut un sezon bun anul acesta și cred că este momentul pentru un transfer, dar vom vedea. Dacă nu, eu mai am un an și jumătate de contract”, a spus căpitanul FCSB-ului de curând. 

17.000 €e salariul lunar al lui Tănase la FCSB

4.000.000 €este cota de piață a lui Florin Tănase, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

1.500.000 €a plătit FCSB pentru Tănase celor de la Viitorul, în august 2016

Mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali anunță „vijelia” în Liga 1: „Nu va fi luptă nici cu CFR nici cu Craiova! Am jucători care mă lipsesc de emoții”

Adio calificări cu goluri în deplasare! Dispare regula de care FCSB a profitat cel mai mult

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
rocky5
rocky5  •  02 Iunie 2021, 19:52
Postat de mentos pe 02 Iunie 2021, 15:56

Nu vedeti ma ca Jiji se chinuie sa scoata ceva firfirei pe Cristea (singurul lor fundas central ok)? :)))

Deci cine sunt aia care vor să dea 4,5 milioane? Adică peste cotă lui de piață? Nu vedeți că e o invenție tipică oficiosului de cioban? La fel ca minciuna ca americanul ăla a dat 12 milioane pe Man!

cracker
cracker  •  02 Iunie 2021, 16:58
Postat de eugen76_pan pe 02 Iunie 2021, 16:27

TANASE A AVUT CONTRACT LA fcsb PE 5 ANI.in vara asta era liber sa-si negocieze singur contractul plus bani la semnatura

Salut! Poate lui Tanase ii pasa putin de club nu a vrut sa plece la sfarsit de contract fara sa-si scoata si clubul niste bani, un fel de recunostinta... in rest numai de bine!

cracker
cracker  •  02 Iunie 2021, 16:54

Bravo bai Tanase, du-te si fa bani, cand vad la ce sume iti ofera aia toti chitibusarii au inceput sa planga si suspine, tasteaza printre lacrimi, tu cu banii ei cu ura, tare intelepti :))))))))))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează