FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță „vijelia” în Liga 1: „Nu va fi luptă nici cu CFR nici cu Craiova! Am jucători care mă lipsesc de emoții”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 07:48 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 08:56

Gigi Becali (62 de ani) este convins că FCSB va întrerupe hegemonia instituită de CFR Cluj în Liga 1.

FCSB nu a mai cucerit titlul de 6 ani, dar finanțatorul Gigi Becali este încrezător că echipa sa nu va avea adversară sezonul viitor. Latifundiarul a numit fotbaliștii care-l lipsesc „de orice emoții” în lupta pentru titlu din sezonul următor, unul care se anunță a fi spectaculos.

Gigi Becali: „Sezonul acesta va fi vijelie!”

„Ce a fost nu mai contează. Nu mă mai gândesc la ce jucători m-au dezamăgit și de la care aveam așteptări foarte mari sau care au fost cei mai ghinioniști. Ce a fost, a fost, nu se mai întoarce. Important este să știm să trecem și peste acest episod și să vedem ce vom face de acum înainte. 

Și vă spun așa. Sezonul acesta nu va fi o luptă, nici cu CFR Cluj, nici cu Craiova, nici cu nimeni. Am câțiva jucători care mă lipsesc de orice emoții. Îi am pe Moruțan, Olaru, Coman, Octavian Popescu și Tănase

Nu va fi luptă, va fi vijelie! Dar, nu mai zic eu acum prea multe. Să înceapă meciurile și veți vedea”, a transmis Becali, potrivit digisport.ro

Gigi Becali caută atacant pentru FCSB

Toți fotbaliștii nominalizați de Gigi Becali au profil ofensiv, dar finanțatorul „roș-albaștrilor” caută oricum să întărească zona de atac. FCSB se află în căutarea unul atacant, iar Becali s-a orientat către Turcia, unde Bogdan Stancu va rămâne liber de contract în curând, iar prelungirea contractului cu Genclerbirligi este incertă.

„Motanul” a discutat deja cu Becali și așteaptă alegerile pentru conducerea clubului turc, de pe 15 iunie, înainte să dea un răspuns final. 

„A zis că a jucat mult timp acolo și că a promis ceva. Dacă e ales unul dintre bașkani, rămâne. Dacă nu, pleacă. Pe data de 15 sunt alegerile. Nu depinde doar de asta. Dacă nu îi dă cât trebuie, 100% vine la noi. A zis că nici nu se gândește. Băiatul chiar a venit să se întâlnească cu mine. 

Mi-a zis că nu va juca la altă echipă din România. Doar la FCSB! Niciodată!”, a spus Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

Gigi Becali anunță „vijelia” în Liga 1: „Nu va fi luptă nici cu CFR nici cu Craiova! Am jucători care mă lipsesc de emoții”
Bogdan Stancu (în prim-plan) evoluează de 10 ani în Turcia. În 2019 a trecut de la Bursaspor la Genclerbirligi // foto: Imago

VIDEO. Dorinel Munteanu, despre problemele de la FCSB: „Nici n-are rost să mai spun cine antrenează acolo”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Alexandru Crețu, descris de fostul său coleg înainte de transferul la FCSB: „Va fi unul dintre cei mai buni din campionat”

Mititelu Jr. și Mutu au stabilit strategia de transferuri: „Vin fotbaliști experimentați, din primele ligi ale Europei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
csaba
csaba  •  08 Iunie 2021, 17:46

Când minte în halul asta nu se uită și spre cer, că de aroganța și minciunile lui s- a cam sătutat chiar și fanii lui !

merace
merace  •  04 Iunie 2021, 01:11

Gigi Becali a făcut pușcărie pentru că a încercat să fure campionatul cu Valiza! E un infractor dovedit și condamnat! Ce mai caută el în fotbal?! Toți oamenii onești din fotbal ar trebui să fie revoltați că el mai e prezent și influent în LPF sau FRF! Dar toți îl acceptă! Deci, sunt toți complicii lui?! Calitatea fotbalului românesc scade continuu, doar afacerile mafioților din fotbal cresc!

mentos
mentos  •  02 Iunie 2021, 15:38

a-hahaha-haha! :))) Vai de capul lui. Sa zica merci daca prinde Play-Off-ul la anul.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează