FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

Mititelu Jr. și Mutu au stabilit strategia de transferuri: „Vin fotbaliști experimentați, din primele ligi ale Europei”

Adrian Mititelu Jr. vrea să aducă la nou-promovata FC U Craiova 1948 mai mulți jucători cu experiență în campionate importante din Europa.
Adrian Mititelu Jr. vrea să aducă la nou-promovata FC U Craiova 1948 mai mulți jucători cu experiență în campionate importante din Europa.

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2021 22:06 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 22:15

Adrian Mititelu Jr. vrea să aducă la nou-promovata FC U Craiova 1948 mai mulți jucători cu experiență, din campionatele importante ale Europei. 

FC U Craiova 1948 își propune accederea în play-off încă din primul sezon. Pentru moment, cea mai importantă mutare a fost cea de pe banca tehnică, unde Adrian Mutu i-a luat locul lui Eugen Trică. 

Singurul jucător transferat este atacantul Juan-Francisco Bauza (25 de ani), de la Csikszereda. În schimb, nu mai puțin de 9 jucători au părăsit formația. Mititelu anunță două săptămâni încărcate. 

FC U Craiova 1948 vrea transferuri din Europa

„Suntem în discuție cu mulți jucători. Aș prefera să nu dezvălui cu cine negociez. În România, oricum se fac licitații zilnic. Dacă faci ofertă cuiva, se duc cu oferta respectivă la alte cluburi și nu ne convine această abordare. 

Înainte de reunire, care va fi pe 12 iunie, vom face publică toată campania de achiziții. Vor veni jucători în probe, în cantonament. Vor veni între 8 și 10 jucători. Dacă mai apar jucători buni pe parcurs, vom încerca să-i luăm.

Încă de la negocierile cu Adrian Mutu, am vorbit cu el zilnic despre jucători. Politica clubului e să ne bazăm pe jucători cu experiență. Ne dorim și să creștem jucători, avem academia noastră, care va da roade peste 2-3 ani. 

Eu cred că în Liga 1 îți trebuie jucători cu experiență și 2-3 tineri în primul 11, care să crească pe lângă. Vom încerca să semnăm jucători din primele ligi ale Europei, din Belgia, din Italia. În următoarea săptămână, vom închide cu patru dintre ei.

Eu zic că o să vină numai jucători importanți, cu experiență, care au jucat la nivelul primelor ligi din Europa. Da, mulți străini. Dacă eu spun acum că-l vreau pe Ronaldo Deaconu, se va cere de două ori mai mult pentru el”, a declarat Adrian Mititelu Jr., la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

9 fotbaliștiau plecat de la FC U Craiova 1948 în ultimele săptămâni: Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu, Federico Taborda și Costinel Gugu

VIDEO Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Șumudică schimbă radical lotul lui CFR Cluj! Ce obiective i-a trasat conducerea, ce durată are contractul și cum arată staff-ul antrenorului

FIFA, interdicție majoră pentru Dinamo, după plângerea lui Isma Lopez » Mario Nicolae iese la atac: „Totul a fost pus la punct, e clar”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
george.br
george.br  •  02 Iunie 2021, 10:58

Are dreptate juniorul! E foarte greu sa te apropii de jucatorii autohtoni. Daca incerci sa faci o oferta, se declanseaza imediat "licitatia cu strigare". Unii au impresia ca daca un baiat de-al lor reuseste cateodata un gol de la 25 de metri, le-a pus Dumnezeu mana-n cap, il au pe Cristiano in curte! Mai ales daca taica-su i-a mai si trecut in certificatul de nastere prenumele Ronaldo...

846167745506403
Emanuel Kraus  •  02 Iunie 2021, 09:15

Corect. Din primele ligi din: San Marino, Malta, Moldova, Irlanda de Nord si Andorra ^_^

george.br
george.br  •  02 Iunie 2021, 08:45
Postat de univ_craiova1 pe 02 Iunie 2021, 08:41

Aia cu experienta din afara cer bani! Numai bine falimentul suna la ușă :))))

Iar ai aparut, bai, "Are Decat"? Ia zi ba... te-ai documentat?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează