FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI - U CLUJ

Momente de spaimă la meciul Poli Iaşi - U Cluj » 2 jucători au fost duși la spital în primele 22 de minute ale jocului

Momentul când pe gazon se aflau 2 ambulanțe
Momentul când pe gazon se aflau 2 ambulanțe

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 16:28 / Actualizat sambata, 21 august 2021 16:50

Partida Politehnica Iași - U Cluj a avut parte de momente delicate, după ce 2 jucători de la gazde au fost nevoiți să părăsească terenul cu ambulanța.

Programul etapei 4 din Liga2, AICI!

Costel Enache, antrenorul Iașului, nu a putut crede când după 22 de minute era nevoit să facă a doua înlocuire după ce doi jucători s-au accidentat și au fost nevoiți să plece de la stadion cu ambulanța.

Marian Stoenac a rezistat pe teren mai puţin de 3 minute. La un duel banal pentru minge, în careu, mijlocaşul de 28 de ani a căzut în duel cu Costinel Gugu, care l-a lovit în piciorul stâng. 

Stoenac a urlat de durere şi a fost scos în afara terenului. Medicii au încercat timp de 5 minute să-l refacă, însă mijlocaşul nu a mai putut continua şi a fost înlocuit cu Alexandru Stan în minutul 8.

Momente de spaimă la meciul Poli Iaşi - U Cluj: Deretti a suferit o comoţie

După, Jean Deretti s-a ciocnit cu Florinel Mitrea la mijlocul terenului, în minutul 22, şi s-a lovit cu bărbia de umărul jucătorului de la U Cluj. Deretti nu a mai putut nici el să continue. Acesta a rămas întins pe gazon timp de 5 minute.

Pe teren și-au făcut apariția două ambulanțe, deşi acesta nu putea fi transportat la spital decât cu una! 

Citește alte știri despre fotbalul românesc:

Ce se întâmplă cu Dario Bonetti după cele 3 înfrângeri consecutive ale lui Dinamo? Mureşan: „Din păcate, plătim toți prin rezultate”

Sfaturi pentru Edi Iordănescu ca să gestioneze bine relația cu Gigi Becali: „Când te simte slab, te calcă pe cap! Trebuie să-l domini, să-l înveți fotbal”

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (5)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 August 2021, 11:46

U cluj nu lasa adversarii sa iti ia fata in Liga 2 ! Ce vei face in Liga 1?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  22 August 2021, 12:14

S-a speriat de ambulante cine nu trebuia ! Lincar vexi ca te ajunge Astra de la minus 8 si Unirea Dej cu jucatori de Liga 3- a ! Voi surescitati Iasiul !

3050919428470617
Alexei Catană  •  22 August 2021, 02:33

"Pe teren și-au făcut apariția două ambulanțe, deşi acesta nu putea fi transportat la spital decât cu una!" Bravo! Remarca de 2 lei. Da cum de nu ai remarcat ca la un meci sunt zeci de mingi, dar totuși fotbalul se joaca doar cu una

Vezi toate comentariile (5)
Comentează