FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV/VIDEO Joacă la Rapid și e patron de academie la 24 de ani: „Mă îmbrac doar de la second hand”

Harrison Devenish-Meares
Harrison Devenish-Meares

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 14:53 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 16:14

Invitatul lui Costin Ștucan din această dimineață de la GSP Live a fost portarul australian al Rapidului, Harrison Devenish-Meares (24 de ani). Acesta a dezvăluit cum s-a descurcat cu banii când a venit în România și locul de unde își cumpără hainele.

Transferat în august 2020, Harrison Devenish-Meares a devenit astfel al doilea fotbalist australian care îmbracă tricoul Rapidului, după Ryan Griffiths, care a jucat în Giulești în sezonul 2006/2007.

Harrison Devenish-Meares: „La început m-au ajutat și părinții cu bani”

Harrison Devenish-Meares a explicat cum s-a descurcat cu banii atunci când a venit la Rapid și cine l-a ajutat în acea perioadă: „Cu banii m-am descurcat. M-au mai ajutat și părinții mei. Mama mea este doctor ORL-ist, iar tatăl meu este contabil”. 

Totodată, portarul giuleștenilor deține o academie în țara sa natală: „În Australia am o academie de portari și mai câștig niște bani și de acolo. Eu nu cheltui foarte mult”.

Harrison Devenish-Meares: „Toate hainele le am de la second hand”

Australianul a dezvăluit că toate hainele și le cumpără de la second-hand și că în țara lui natală acesta este un lucru absolut normal: „Toate hainele mele sunt de la second-hand. Sunt un tip mai boem. În Australia nu e ceva ciudat să porți haine second-hand. Știu că aici este considerat un lucru ciudat, mi-au spus colegii mei. Lor le place ce fac eu”.

Harrison Devenish-Meares: „Sunt vegan”

Harrison Devenish-Meares a explicat că este vegan și a explicat ce mănâncă pe parcursul unei zile. Spre deosebire de vegetarieni, care nu consumă carne, veganii nu mânâncă deloc produse de origine animală, cum ar fi și ouăle sau laptele: „Sunt vegan. Dimineața mănânc ovăz și fructe. La prânz mănânc tocăniță de ciuperci, fasole sau linte. E ușor să mănânc vegan aici, deoarece în România aveți mâncarea de post”.

Vezi AICI emisiunea integrală:

Citește mai multe știri din  Liga 2:

Un club din Liga 2 pregătește un tun financiar: „Suntem în negocieri cu grupuri străine din cel puţin trei ţări”

Fără fotbal, dar cu stadion! Imagine rară într-un oraș din România: bloc de locuințe în incinta arenei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
101691431963926
Taylor Cruz  •  28 Aprilie 2021, 21:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

irefutabil
irefutabil  •  27 Aprilie 2021, 18:15

Toti veganii abia asteapta sa povesteasca ce baga in gura :))) Ca orice ierbivor, probabil nu il duce capul prea mult, dar pare baiat de treaba.

nebeleizis
nebeleizis  •  27 Aprilie 2021, 17:59
Postat de reteleanu pe 27 Aprilie 2021, 16:23

bai, ce oameni relaxati, veseli si frumosi sunt australienii...

Si cand te gandesti ca Australia a fost continentul puscariasilor englezi ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close