FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Portița găsită de Marica » Cum se va numi echipa care va juca în locul Farului în Liga 2

Ciprian Marica a cumpărat în 2018 semnele identitare ale FC Farul
Ciprian Marica a cumpărat în 2018 semnele identitare ale FC Farul

Articol de - Publicat marti, 13 iulie 2021 18:15 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 19:44

Ciprian Marica (35 de ani) a găsit o nouă portiță pentru ca Farul să nu piardă locul în Liga 2, după unirea cu Viitorul lui Hagi. A schimbat denumirea echipei în Unirea Constanța, iar meciurile de acasă le va disputa la Techirghiol.

Proiectul FC Marina, anunțat pe 2 iulie de fostul deținător al mărcii Farul, nu a putut fi aplicat din motive regulamentare, astfel că Marica a accesat o varianta de rezervă pe care o avea deja pregătită înainte să se asocieze cu Viitorul lui Hagi.  

Așa cum GSP.ro a anunțat săptămâna trecută, Farul lui Marica avea depusă, de câteva luni, la FRF o cerere de schimbare a denumirii echipei în Unirea Constanța, pe care noul președinte al clubului, Altay Nuredin, a oficializat-o astăzi. Cererea era aprobată de FRF, dar Marica nu o înregistrase la Tribunal.

Unirea Constanța este continuatoarea Farului în Liga 2

Fostul proprietar al Farului nu putea ceda sau vinde unei alte echipe locul în Liga 2, regulamentele FRF interzic asemenea tranzacții.

Ianis Zicu (37 de ani) va fi antrenorul celor de la Unirea Constanța, înlocuitoarea Farului în Liga 2. Informația a fost dezvăluită de Nuredin Altay, președintele clubului. 

”Astăzi am înscris echipa în Liga 2 sub denumirea Unirea Constanța, iar meciurile de acasă le vom disputa la Techirghiol”, a declarat Nuredin Altay, președintele clubului, pentru GSP.ro. 

Cum a cumpărat Marica marca Farul 

Ciprian Marica a devenit acționar la „F.C.V. Farul Constanța S.A”, după unirea dintre Farul și Viitorul. 

Marica a cumpărat în vara anului 2018 semnele identitare ale FC Farul (marcă - culori, siglă și palmares) cu 49.150 de euro (în jur de 228.892 lei), în urma unei licitații. Clubul Farul a intrat în faliment în octombrie 2015, după ce intrase în insolvență în 2012. Palmaresul noului FC Farul va cuprinde și trofeele câștigate de Viitorul, titlul de campioană (2017), Cupa României (2019) și Supercupa României (2019).

Citești mai multe știri despre Farul:

Viitorul și-a schimbat oficial denumirea, dar nu dispare de tot » Cum se numește în acte noul club al lui Hagi

FARUL CONSTANȚA. Cum fentează Hagi și Marica regulamentele FRF » Tertip pentru locul din Liga 2!

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Comentarii (13)
viata.de.caine
viata.de.caine  •  14 Iulie 2021, 17:35

Presedintele Nuredin? Adica interlopul?

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  14 Iulie 2021, 11:03

la corona e acelasi oras, Brasov... pe cand la farul era vb de mangalia...cred

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  14 Iulie 2021, 00:37

De ce nu putea cesiona locul? Corona cum a făcut-o?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează