FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Viitorul și-a schimbat oficial denumirea, dar nu dispare de tot » Cum se numește în acte noul club al lui Hagi

foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 10:51 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 16:16

Federația Română de Fotbal a aprobat vineri schimbarea numelui celor de la Viitorul, după unirea cu Farul, echipa lui Ciprian Marica.

FRF a anunțat că, în Comitetul de Urgență de vineri, s-a aprobat schimbarea numelui celor de la Viitorul. Noua echipă se va numi „F.C.V. Farul Constanța S.A”.

Astfel, legătura cu Viitorul nu dispare de tot, prin inițiala „V” din denumire.

Aprobă cererea de schimbarea de denumire a clubului Fotbal Club Viitorul Constanța SA în F.C.V. Farul Constanța S.A.
- hotărâre FRF în Comitetul de Urgență

Cum a cumpărat Marica marca Farul

Ciprian Marica a cumpărat în vara anului 2018 semnele identitare ale FC Farul (marcă - culori, siglă și palmares) cu 49.150 de euro (în jur de 228.892 lei), în urma unei licitații. 

Clubul Farul a intrat în faliment în octombrie 2015, după ce intrase în insolvență în 2012. Palmaresul noului FC Farul va cuprinde și trofeele câștigate de Viitorul, titlul de campioană (2017), Cupa României (2019) și Supercupa României (2019).

Obiectivul clar setat de Hagi la Farul: „Avem așteptări mari!”

Noua Farul Constanța și-a propus să atace play-off-ul Ligii 1 încă din primul an. În precedentele două sezoane, Viitorul nu a mai atins acest obiectiv, echipa jucând în ambele ocazii în play-out.

„Mereu am mizat pe asta, pe întoarcerea echipelor de tradiţie. E important pentru oameni. Avem aşteptări mari de la acest campionat, dorim să intrăm în play-off.

În ultimii doi ani nu am făcut-o, am ratat acest obiectiv. Gică doreşte revenirea în primele şase echipe din campionatul nostru. Calitate avem şi pe bancă, şi pe teren. Sper să nu mai avem evenimente neplăcute ca în celelalte sezoane”, a declarat Gică Popescu, potrivit TV Telekom Sport. 

VIDEO Azi e Supercupa României! Totul despre CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

Citește mai multe știri despre Farul: 

Farul Constanța se desparte de un triplu campion al României » Fotbalistul va merge în prima ligă din Ucraina

Dan Petrescu e sigur: „Ei vor fi noua forță din Liga 1, e clar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
paolo12
paolo12  •  10 Iulie 2021, 18:42
Postat de searover pe 10 Iulie 2021, 13:35

Perfect, inca un club de tip struto-camila, cu apucaturi dubioase si bine conectat la finantele locale...asteptam traditionalii *** ai rejelui, sa ne explice cum suntem niste neica-nimeni care nu au facut nimic pt tara, spre deosebire de rejilii aroman si agramat, care a dat bine cu piciorul in basica pt Rom, motiv pt care poate dribla legi, regulamente, poate zice orice oricui, ***

Noroc ca nu te baga nimeni in seama...

searover
searover  •  10 Iulie 2021, 16:13

Bai gsp, voi ati ***??! Erau aici 4-5 comentarii usor critice la adresa lui Hagi si a clubului struto-camila din Cta, erau redactate in limbaj adecvat, etc...au disparut toate, voi pur si simplu le stergeti, pt ca nu va convin???! Ce fel de publicatie e asta, frate? Noroc ca am facut printscreen-uri, *** *** *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  10 Iulie 2021, 13:38

Fc bani publici constanta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează