FOTBAL  »  LIGA 2  »  DACIA MIOVENI

Pret fabulos!

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2007 00:00

Gigi Netoiu i-a facut o oferta lui Constantin Iacov de 4,1 milioane de euro pentru Ovidiu Herea

Dupa ce in ultima saptamina Steaua si Rapid s-au batut pentru a obtine semnatura lui Ovidiu Herea (22 de ani), a aparut o oferta fabuloasa pentru jucator, de 4,1 milioane de euro de la nou-promovata Dacia Mioveni. Finantatorul acesteia, Gigi Netoiu, l-a sunat pe boss-ul din Cotroceni pentru a-l anunta ca il vrea pe mijlocas.

"Am avut o discutie cu domnul Netoiu, care mi-a transmis ca il doreste pe Herea si ofera pentru el 4,1 milioane de euro. M-a surprins, m-a naucit! Va face si o oferta scrisa. Luni dimineata am sa ma duc la domnul Copos, pentru ca Rapidul are prioritate la transferul lui Herea doar daca ofera aceeasi suma ca Dacia Mioveni", a spus Iacov.

Ieri, inaintea meciului cu Rapid, primarul Mioveniului, Ion Georgescu, care e si presedinte a Consiliului de Administratie al Daciei, a anuntat ca "am semnat deja contractul cu Herea, pe urmatorii 4 ani". El vorbeste insa de o alta suma, de 4,5 milioane de euro "pe care Dacia o va plati lui FC National in trei rate. I-am spus domnului Netoiu ca nu avem toti banii, dar vom contribui si noi cu o parte. A zis ca este de acord".

Ana-Maria Prodan, impresarul fotbalistului, infirma insa aceasta varianta: "Ma bucur ca am cel mai smecher fotbalist din tara, fiindca eu iau 10 la suta din suma de transfer. Domnul Netoiu nu a vrut sa cumpere clubul FC National cu 5 milioane de euro, dar da 4, 5 milioane de euro pe Herea? Daca mor eu ajunge Herea la Mioveni, dar nici atunci. Primarul Georgescu sa investeasca banii aia in spatii verzi"

"Sint probleme intre FC National si Rapid, iar dupa ce cluburile vor rezolva aceste lucruri atunci vom vedea ce este de facut"
Valeriu Argaseala, presedinte Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează