FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

FOTO Prezentarea noului echipament adâncește ruptura de la CSA Steaua: „Nicăieri și NICIODATĂ n-am văzut așa ceva!”

FOTO: Facebook @Steaua TV
FOTO: Facebook @Steaua TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 18:44 / Actualizat duminica, 22 august 2021 00:48

CSA Steaua și-a prezentat noul echipament pentru sezonul în curs, unul furnizat de sponsorul tehnic Adidas. Fanii au fost nemulțumiți de modul în care imaginile au apărut pe internet. 

CSA Steaua și-a prezentat echipamentul printr-o postare pe pagina de Facebook „Steaua TV”. O fotografie cu tricoul așezat pe un umeraș și câteva declarații din partea managerului secției de fotbal au fost singurele detalii ale evenimentului. 

Fanii steliști nu au fost deloc mulțumiți de strategia aleasă. Nu este prima dată când suporterii își manifestă nemulțumirea față de conducere.

Prezentarea noului echipament adâncește ruptura de la CSA Steaua: „Nicăieri și NICIODATĂ n-am văzut așa ceva!”
Echipament Steaua / Foto Steaua TV

Fanii celor de la CSA Steaua: „Marketing în anul 2021?!”

„De ce spunem mereu că nu există un departament de marketing și comunicare la Steaua? Nicăieri și NICIODATĂ nu am văzut un echipament prezentat într-o poză atât de banală, fără logo-ul echipei și fără sponsori. Nu înțelegem graba de a fi prezentat în acest mod, având în vedere că va mai dura până când el va ajunge și va fi și branduit.

Marketing în anul 2021 la cel mai mare club din România?!”, a fost mesajul transmis de Asociația Steliștilor 1947, organizația non-profit care susține gruparea din Ghencea.

Bogdan Marinescu, mulțumit de noul echipament al Stelei

Bogdan Marinescu, managerul secției de fotbal de la CSA Steaua, consideră noul echipament o reușită. 

„Eu mi-am dorit la fel de mult ca suporterii Stelei să evoluăm în marca Adidas încă din etapa a doua. Au fost câteva dificultăți cu furnizorii, dar e bine că până la urmă s-au rezolvat. Săptămâna viitoare, o parte din echipamentul intermediar va ajunge la club și sperăm să-l avem branduit la meciul cu Ripensia de acasă. 

Vreau să-i multumesc sponsorului principal, pentru că a aderat la ideea gândită și asumată de la început de mine, fără costuri din partea clubului vis-a-vis de echipament. Mi-am setat câteva priorități pe termen scurt și anume, aducerea unui echipament demn de tradiția clubului nostru, completarea lotului cu sportivi de valoare și asigurarea tuturor condițiilor pentru ca echipa să performeze”, a spus Bogdan Marinescu, la prezentarea echipamentului. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Antrenorul dinamovist al liderului din Liga 2 i-a pus gând rău Stelei: „Ăsta e primul nostru obiectiv!”

Au început șicanele în Liga 2: „A înjurat din minutul 1, a pus presiune pe arbitru” » Crăciunescu a intervenit: „E o mare rușine!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (91)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  21 August 2021, 02:54
Postat de doomsday2000 pe 20 August 2021, 23:33

e un semn de respect din partea CeSeA, dinamovistii sunt cei mai mari talpanisti de pe forumuri

se bucura dinamovistii pentru csa.... dar ei nu primesc nici un ban de la stat .. in curand vor disparea.... doar astia de la csa sunt romani .. restul nu merita domne .. nu fac performante... cine se mai bbate cu spartac .. fc carmen fc asfalt ... cine ramane repetent in liga a 4a cu fccarmen....... ce fair play pentru cetateanul romman ... isi face echipa si se bate cu romania .. de cand e politica in fotbal mergem in jos.... ex cel mai bun .. cluj .. o campioana de carton .. care castiga titluri cu oc... pe teren ati vazut ... ei doar in campionatul lui istvan si kovacs sunt logan .... in europa .. trotineta ...

ilie2333
ilie2333  •  21 August 2021, 02:33
Postat de conte pe 21 August 2021, 01:04

Pana cand o sa mai bagati mana in buzunarele noastre sa sustineti aceasta caricatura de echipa facuta la ordinul Marelui Colonel Talpan. Ce se puteau face cu acest bani care s au dus pe Apa Sambetei. Cand vor fii trasi la raspundere toti care jefuiesc bugetul Tarii sa ii faca pe plac acestui Farfazon Colonel ? De ce nu face acest Colonel Procedere si Generalilor care au Jefuit Clubul de la Revoluție pana a venit Dl Becali ?

Sa nu uitam ca au apelat la un sponsor pentru a ocoli sistemult oficial de licitatie. Probabil ca discutia a fost: A trimis mail Gerbet la Adidas ca vor sa cumpere pentru Steaua. Adidas: nu cred ca este asa, noi am vrut cu Steaua dar acolo au exclusivitate Nike Gerbet: chiar este pentru Steaua, a castigat Cupa Campionilor in 1986 Adidas: verificam la UEFA ( doar sunt nemti ), au vazut pe site ceea ce stiau, ca FCSB a luat Cupa Campionilor Adidas: nu vrem sa va refuzam, mai avem un echipament de acum 7 ani, tricourile au apartinut unei echipe amatoare din Germania, sorturile altei echipe amatoare din Cehia, daca nu va place va rog sa incetati cu e-mailurile Ogararu: am o mare surpriza pentru fanii stelisti :))) Chiar a avut, toti stelistii au ras si rad de CSA

conte
conte  •  21 August 2021, 01:04

Pana cand o sa mai bagati mana in buzunarele noastre sa sustineti aceasta caricatura de echipa facuta la ordinul Marelui Colonel Talpan. Ce se puteau face cu acest bani care s au dus pe Apa Sambetei. Cand vor fii trasi la raspundere toti care jefuiesc bugetul Tarii sa ii faca pe plac acestui Farfazon Colonel ? De ce nu face acest Colonel Procedere si Generalilor care au Jefuit Clubul de la Revoluție pana a venit Dl Becali ?

Vezi toate comentariile (91)
Comentează
Close