FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALOGLOBUS - HERMANNSTADT

Au început șicanele în Liga 2: „A înjurat din minutul 1, a pus presiune pe arbitru” » Crăciunescu a intervenit: „E o mare rușine!”

hermannstadt
hermannstadt

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 20:11 / Actualizat joi, 19 august 2021 20:58

Marius Măldărășanu (46 de ani), antrenorul celor de la FC Hermannstadt, a acuzat atitudinea pe care oficialii lui Metaloglobus au avut în timpul remizei, scor 1-1, din runda cu numărul 4 a ligii secunde. 

Duelul dintre Metaloglobus și Hermannstadt a fost unul al foștilor rapidiști. Nicolae Grigore este antrenorul gazdelor, iar Marius Măldărășanu stă pe banca sibienilor. Cel din urmă a fost nemulțumit de atitudinea lui Marius Burcă, președintele clubului bucureștean, pe care îl acuză că a înjurat pe durata întregii partide. 

Marius Măldărășanu, supărat după Metaloglobus - Hermannstadt

„Sper să joace la fel și împotriva celorlalte formații. Sunt ambiții mari. Nu vreau să spun mai multe. Am lucrat cu Burcă, dar din minutul 1 înjura arbitrul. Asta e, și-a dorit să câștige propria echipă, a pus presiune. Li s-a transmis și jucătorilor starea asta. Repet, noi am căzut în capcana acestor fragmentări.

Mie îmi place să joc fotbal, să construim, să jucăm ofensiv. Arătăm bine. Este frustrant așa, când încerci să joci, apoi primești un gol din fază fixă. Credem în continuare, sunt puncte multe puse în joc. Vor fi și meciuri între contracandidate runda asta”, a spus Marius Măldărăsanu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Marius Burcă, membru în Comitetul Executiv al FRF

Marius Burcă, oficialul acuzat de Marius Măldărășanu, este reprezentantul formațiilor din Liga 2 în Comitetul Executiv al FRF. Ion Crăciunescu a comentat pe seama acestui lucru. 

Au început șicanele în Liga 2: „A înjurat din minutul 1, a pus presiune pe arbitru” » Crăciunescu a intervenit: „E o mare rușine!”
Marius Burcă, președinte Metaloglobus

Este o rușine mare! Cum poți să fii reprezentantul unei divizii și să ai un asemenea comportament? Ce mare conducător ați văzut dumneavoastră să înjure în marile campionate? La noi merge. E divizia B, are forță, nu are niciun arbitru curaj să scrie în raport. E membru în Comitetul Executiv.
- Ion Crăciunescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

FC Hermannstadt, neînvinsă după primele 4 etape din Liga 2

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

CSA Steaua, amendată scandările xenofobe ale ultrașilor de la meciul cu Csikszereda » Ce sumă sunt obligați să plătească „militarii”

Dispare Petrolul? „Trebuie să-și schimbe numele! Au înregistrat FCP la OSIM, cu o vulpe în loc de lup”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  20 August 2021, 09:53

Sibiul nu are nici stadion .....mai trebuie sa stea in Liga 2 mult si bine !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează