FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI - FC ARGEȘ 2-1

Academica Clinceni a promovat în Liga 1 // Primele două posibile transferuri, anunțate de Adrian Budeanu, primarul Clinceniului: „Ne gândim să-i aducem pe acești jucători”

Adrian Budeanu, primarul Clinceniului, a anunțat strategia pentru sezonul viitor +16   FOTO
Adrian Budeanu, primarul Clinceniului, a anunțat strategia pentru sezonul viitor

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2019 22:16

Academica Clinceni a promovat matematic în Liga 1, iar primarul Adrian Budeanu a anunțat primele transferuri pe care le pregătește: mijlocașii Gabriel Simion, 21 de ani, și Daniel Benzar, 21 de ani, în prezent împrumutați de FCSB la Dunărea Călărași, ar urma să vină la formația ilfoveană. 

 

„Vor veni doar 3-4 jucători. Ne gândim să-i luăm pe Gabriel Simion și Daniel Benzar, în condițiile în care Dunărea Călărași va retrograda”, a spus Adrian Budeanu, în dialogul pe care l-a avut cu reporterul GSP prezent pe stadionul din Clinceni.

În prezent, Academica Clinceni are în componență nu mai puțin de nouă jucători împrumutați de la FCSB: Vlad Mihalcea, Cristian Dumitru, Robert Ion, Alexandru Nicola, Andrei Cristian, Ovidiu Horşia, Mihailov Mitrov, Ionuţ Dinu şi Salvatore Marrone.

academica clinceni fc arges promovare 9 +17 FOTO

„Am venit cu bugetul cel mai mic, 400.000 de euro, și am demonstrat că se poate să reușești în fotbalul românesc cu un astfel de buget. Am concurat cu Petrolul, cu U Cluj, dar am avut determinare și un grup foarte bun, cu jucători care vor face performanță în fotbalul românesc. Bugetul pentru anul viitor va fi undeva la 2,5 milioane de euro”
Adrian Budeanu, primar Clinceni

vezi și:

Academica Clinceni a promovat în Liga 1 » Imaginile bucuriei: cum au sărbătorit jucătorii momentul istoric

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
comedy.central
comedy.central  •  25 Mai 2019, 18:15
Postat de calinescu_ pe 25 Mai 2019, 14:28

MINCIUNI *** ....!!!! SE VEDE DE PE LUNA CA CLINCENI E FCSB II ....!!!!! DOAR MARII ZIARISTI SPORTIVI SAU ANAF-UL NU STIU ....!!!!

La cum se bucurau in tribune Minimus Stoica si Argaseala, da , precis Clinceni nu e FC5B!...Bwuahahahaa!!

comedy.central
comedy.central  •  25 Mai 2019, 18:14

Fcsb=Clinceni - decaderea fotbalului românesc este totala !!

calinescu_
calinescu_  •  25 Mai 2019, 14:28

MINCIUNI *** ....!!!! SE VEDE DE PE LUNA CA CLINCENI E FCSB II ....!!!!! DOAR MARII ZIARISTI SPORTIVI SAU ANAF-UL NU STIU ....!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează