FOTBAL  »  LIGA 2  »  INTER GAZ - FC BRASOV 1-2

Primul pas

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2007 00:00

Formatia lui Razvan Lucescu a inceput cu dreptul noul sezon al ligii secunde

Toata lumea astepta debutul lui Razvan Lucescu pe banca tehnica a divizionarei secunde FC Brasov. Vali Badoi, Rica Neaga, Florin Prunea si Mihai Stoichita au venit pe stadionul din Popesti-Leordeni pentru a vedea noua formatie a lui Lucescu jr.

Prima parte a meciului a fost destul de anosta, cu o dominare teritoriala a echipei de sub Timpa, dar fara ocazii majore de poarta. Doar fostul giulestean Robert Ilyes, in doua rinduri, l-a incercat pe Barbu, dar goalkeeper-ul gazarilor a fost la post. Imediat dupa pauza, Bobi Verdes putea sa deschida scorul pentru Inter Gaz, dar lovitura sa de cap din 3 metri a trecut peste. Brasovenii au preluat insa repede initiativa, iar nou-intratul Cristescu (59) a prins o "torpila" de la 18 metri, mingea a lovit transversala, dupa care a poposit in poarta celor de la Inter Gaz. Dupa numai 10 minute, acelasi Cristescu il gaseste perfect in careu pe sandor, care ii centreaza lui Sburlea, iar acesta indeplineste o simpla formalitate inscriind cu capul de la 7 metri.

Ultima faza notabila s-a petrecut in minutul 89 cind arbitrul Marius Bocaneala a dictat o lovitura de la 11 inexistenta la o patrundere a lui Velicu. Verdes a marcat si a inchis tabela: 2-1 pentru formatia de sub Timpa.

Contre "Vama" - Tudor
Dumitru Tudor, noul finantator al echipei din Popesti-Leordeni, a fost pe toata durata partidei in prim-plan. "V-a dat «Vama» ce trebuia sa va dea si de aceea arbitrati asa? Nu va e rusine?!", a spus Tudor, care a fost taxat imediat de Dinu Gheorghe, presedintele brasovenilor: "Mitica, daca te nasteai mut, erai cel mai bun om".

"A fost un arbitraj smecheresc, dar nu pot spune ca a influentat meciul. Pentru o echipa care s-a adunat in urma cu trei saptamini, nu am jucat rau"
Dumitru Tudor

"Sint foarte multumit de modul in care au evoluat elevii mei, a fost o caldura foarte mare, dar noi am luptat pina in minutul 90 si am reusit sa invingem"
Razvan Lucescu, antrenor FC Brasov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează