FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONFLICT

Probleme la un club de tradiție: s-a dat jos din autocar chiar înaintea unui meci crucial

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2016 11:52

FC Braşov a dat o replică bună în partida de la Mioveni, în lupta pentru promovare în Liga 1, dar nu a putut evita un eşec clar, scor 2-4.

Fotbaliştii grupării antrenate de Adrian Szabo au primit, chiar înaintea plecării către Mioveni, un salariu restant în dorinţa oficialilor echipei de a mai atenua grijile justificate ale jucătorilor.  

Bogdan Rusu, unul dintre oamenii importanţi din ofensiva braşovenilor, cu destule reuşite pe tabela de marcaj, a fost nemulţumit de plata încasată şi a coborât din autocar nedorind să meargă la meciul de la Mioveni.

Gestul fotbalistului l-ar fi putut costa pe acesta rezilierea înţelegerii cu gruparea din Braşov care avusese parte de un incident asemănător şi cu Marius Matei, golgheterul echipei reprimit însă la echipă după ce acesta a luat atitudine la adresa lucrurilor deloc plăcute care se întâmplă, financiar, (şi) la FC Braşov.

Fotbalistul a revenit azi asupra deciziei și a participat la antrenamentul echipei din această dimineață. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează