FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Program spartan la ACS Poli Timișoara: „Fotbalistul încă joacă de foame și de frică”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 15:12

ACS Poli Timișoara este pe locul 19 în clasamentul din Liga a II-a, cu doar 14 puncte și riscă retrogradarea în eșalonul al treilea. 

Valeriu Răchită (48 de ani), actualul antrenor a lui ACS Poli Timișoara, a povestit la GSP LIVE cum gestionează situația grea de la clubul timișorean.

”Suntem conștienți că de acum încolo toate meciurile vor fi pe viață și pe moarte. De dimineață până seară toată lumea este conectată doar la echipă.

Avem mic dejun, 2 antrenamente pe zi foarte serioase, refacere, masă și seara vizionări. La 10 jumate toată lumea este în casă. Trei luni de zile respectăm programul. În ligile inferioare, la noi în România, fotbalistul încă joacă de foame și de frică”, spus Răchită.

În anul 2018, ACS Poli Timișoara a retrogradat din Liga I, împreună cu Juventus București.

Citește și:

VIDEO Varianta lui Valeriu Răchită în cazul controverselor cu Denis Haruț, fotbalistul lui ACS Poli Timișoara: ”Îi stă capul doar la bani. Este mărul stricat din vestiar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bl0catu
bl0catu  •  10 Martie 2019, 04:55

ia auzi! la cateva zile dupa ce declara ca Harut este marul stricat si ca ii sta capul doar la bani, geniul Plopul-pere si Rachita-micsunele spune ca pentru el au valoare doar foamea si teroarea ca metode pedagogice!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează