FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI TIMIȘOARA

VIDEO Varianta lui Valeriu Răchită în cazul controverselor cu Denis Haruț, fotbalistul lui ACS Poli Timișoara: ”Îi stă capul doar la bani. Este mărul stricat din vestiar!”

Denis Haruț
Denis Haruț

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2019 11:52

Președintele AFAN, Emilian Hulubei a povestit, ieri, la GSP Live, episoade controversate care ar fi avut loc la clubul ACS Poli Timișoara și care l-ar avea în vizor pe jucătorul Denis Haruț (20 de ani).

Context: Președintele AFAN a susținut că tânărul fundaș dreapta e obligat să se schimbe separat de echipă, într-o baracă, și face câte 3 antrenamente pe zi, din cauză că ar refuza un nou contract pe un salariu diminuat. 

Astăzi, la GSP Live, managerul lui ACS Poli Timișoara, Valeriu Răchită, a fost rugat să comenteze acuzațiile lui Hulubei în cazul Haruț. 

Video cu explicațiile lui Răchită: 

„Aberații, dezinformare! Domnul Hulubei ar putea fi acționat în instanță pentru aceste declarații. Eu nu m-aș lăsa reprezentat de un asemenea om, cu 8 meciuri în liga 1. I-a facut un mare rău lui Denis Haruț

În acele containere se schimbă toată echipa de mult timp, nu doar Denis. Iar despre antrenamente, el face doar 2, nu 3, ca să revină la un anumit nivel, având în vedere că nu a trecut testele. Are 82 de kg, mult peste greutatea optimă. Dar lui îi stă capul doar la data când îi intră salariul. 

Când am venit la club am facut o evaluare a lotului de jucători. Am stat si am pus cheltuielile lunare pe foaie, ce ne putem permite, ce nu. Cu toți cei care aveau salarii peste medie s-a discutat. Le-am spus că salariile respective erau pentru Liga 1, pentru Liga a 2-a se înjumătățesc.

Reacția lui Haruț a fost <<asta este, v-am păcălit>>. El a pus, la doar 20 de ani, partea financiară mai presus de cea sportivă. Pe urmă am decis să mai discut o dată cu el. I-am propus 65% lunar din salariu, și ceilalți 35% să îi pun în contul lui după 1 iunie, cand echipa se va salva de la retrogradare. Cosmin Bîrnoi a acceptat, Haruț nu. Eu nu pot juca cu unul care nu ajută echipa. El este mărul stricat din vestiar. Cum să îl primesc în vestiar?!” a răbufnit tehnicianul la GSP LIVE. 

”I-am propus lui Haruț să plece la CS U Craiova împrumut și a refuzat”

Răchită i-a propus tânărului fotbalist să meargă în împrumut la CS U Craiova, însă Haruț ar fi refuzat. Motivul?

„Mi-a spus că dacă ajunge acolo pierde bani de aici. E clar că el vrea doar banii lui Poli fără să facă nimic în schimb”, a declarat antrenorul lui Poli Timișoara. 

Denis Haruț are 29 de meciuri jucate pentru ACS Poli Timișoara, locul 19 în prezent în liga secundă. Fundașul are și 7 apariții în tricoul reprezentativei U19.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Persecuție în fotbalul românesc! Tratamentul umilitor la care e supus Denis Haruț, jucător de națională: „E haos total, am dovezi!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
popescu222
popescu222  •  09 Martie 2019, 22:53

Oricarui om care traieste din salariu ii sta capul doar la bani in ziua de leafa. Rachita, rushine, cum sa reprosezi unui copil ca-si doreste salariul asa cum i s-a promis prin contract?...

117850672514156
Ungureanu Ionut  •  07 Martie 2019, 07:11

Răchită e un *** care legitimează clonele pedepsite. Recaș nu e Poli...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  06 Martie 2019, 20:03

Daca omul nu va mai e de folos de ce il mai platiti - vorba vine - degeaba ? Reziliati contractul si fiecare merge pe drumul lui. Mai ales ca, se pare, ca sunt si mai multe salarii restante.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează