LIGA 2  ·  DISCRIMINARE

VIDEO EXCLUSIV Persecuție în fotbalul românesc! Tratamentul umilitor la care e supus Denis Haruț, jucător de națională: „E haos total, am dovezi!”

Denis Haruț a fost pe teren când România U19 a ratat dramatic calificarea la EURO // FOTO: GSP
Denis Haruț a fost pe teren când România U19 a ratat dramatic calificarea la EURO // FOTO: GSP

Marti, 05 Martie

Azi dimineață, la GSP Live, Emilian Hulubei, președintele AFAN, a pus pe tapet situația uluitoare în care se află ACS Poli Timișoara, club care nu și-a mai plătit unii jucători de nouă luni.

Totodată, Hulubei a explicat momentele dificile prin care trece puștiul Denis Haruț, 20 de ani, talentatul fundaș dreapta de la naționala U19 care e victima discriminării clubului ACS Poli Timișoara. 

„La Timișoara sunt jucători neplătiți de nouă luni. E un haos total! E un jucător, Haruț, e persecutat, supus unor tratamente rar întâlnite. Am
filmări! Se schimbă într-o baracă pentru că nu a fost de acord cu diminuarea contractului cu mai mult de 50%.

E chemat la antrenamente de 3 ori pe zi,  nu i se pune la dispoziție vestiar adecvat, se antrenează singur. Avem filmări, avem dovezi, sper ca Federația să vadă ce se întâmplă pentru că e un caz  grav de persecuție. E un jucător talentat, un jucător foarte bun, de lot național”, a spus Emilian Hulubei, la GSP Live

Denis Haruț are 29 de meciuri jucate pentru ACS Poli Timișoara, locul 19 în prezent în liga secundă. Fundașul are și 7 apariții în tricoul reprezentativei U19. 

Replica lui ACS Poli: „Să vorbească despre petreceri!”

Radu Birlică, președintele clubului timișorean, a reacționat pentru GSP.ro, la scurt timp după declarațiile lui Emilian Hulubei:

Domnul Hulubei să vorbească despre petrecerile pe care le organizează din banii AFAN prin soția lui și după să vorbească despre cluburi care nu au finanțare”, a declarat Radu Birlică. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO De necrezut! Căpitanul echipei, trecut pe foaie ca brancardier: „Au fost tot felul de ciudățenii”

Comentarii (8)

Razvan Marcel  •  05 Martie 2019, 23:02

Astea se cearta în ei, dar la mijloc e un copil talentat.

Clau Alex Berdei  •  05 Martie 2019, 16:48
Postat de spartakus. pe 05 Martie 2019, 15:27

Cand au avut echipa aia Poli AEK au venit toti timisorenii, cand au fuzionat cu Recasu s-au dezis de echipa. Ce poti sa mai intelegi ? Suporterii s-au dezbinat, in craiova, la steaua, la rapid ... etc s-a distrus tot spiritul fotbalului romanesc.

Cu Poli AEK a fost altceva.Daca iti aduce aminte ZAMBON detinea palmaresul si mutase echipa prin tot felul de comune. Noi POLISTII am vrut sa dovedim ca noi suntem Poli si ca un strain nu ne poate lua echipa si spiritul VIOLA! Echipa a renascut sub conducerea lui Dobos si apoi Iancu. Din pacate Iancu a falimentat echipa.Marea parte a Polistilor au vrut sa inceapa reconstructia de jos.O echipa curata ,fara fuzionari! ASU POLI Din pacate, Primarul nu a tinut cont si a adus la Timisoara ,AC RECAS si a redenumit-o ACS POLI. Eu ca Polist nu mai vreau FUZIONARI! Liga 1,2,3 ,oricare ar fi, trebuie sa mergem mereu inainte.

spartakus.  •  05 Martie 2019, 15:27
Postat de florianveress pe 05 Martie 2019, 15:18

Nu înţeleg cum un oraş ca Timişoara nu are o echipă ca lumea! Cum adică, acs poli şi asu poli... Faceţi una ca lumea!

Cand au avut echipa aia Poli AEK au venit toti timisorenii, cand au fuzionat cu Recasu s-au dezis de echipa. Ce poti sa mai intelegi ? Suporterii s-au dezbinat, in craiova, la steaua, la rapid ... etc s-a distrus tot spiritul fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
15:30 Tenis, ATP

Turneul din Lyon

Digi 4
18:30 Fotbal, Liga 2

Clinceni - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look
22:05 Fotbal, Ligue 1

Reims - PSG

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×