FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROGRESUL - DINAMO 0-1

Ovidiu Burcă avansează două scenarii posibile la Dinamo: „Nu știu care e strategia clubului”

FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro) +20   FOTO
FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)

Articol de - Publicat joi, 04 august 2022 20:48 / Actualizat joi, 04 august 2022 20:48

Dinamo s-a impus în prima etapă din Liga 2, 1-0 pe terenul celor de la Progresul Spartac. Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul „câinilor”, și-a felicitat elevii pentru devotament, le-a mulțumit fanilor și a transmis că are nevoie în continuare de întăriri. 

Dinamo nu a strălucit în fața nou-promovatei Progresul Spartac, dar a debutut cu trei puncte în liga secundă. Ovidiu Burcă cere unitate din partea fanilor și a conducerii. 

Debutul lui Dinamo pe „Arcul de Triumf” se amână! Decizia de ultimă oră care dă toate planurile peste cap » Unde vor evolua „câinii”
Dinamo
Debutul lui Dinamo pe „Arcul de Triumf” se amână! Decizia de ultimă oră care dă toate planurile peste cap » Unde vor evolua „câinii”

Ovidiu Burcă, după debutul lui Dinamo în Liga 2

„Sunt satisfăcut că am obținut această victorie, cu mult sacrificiu, cu implicare totală. Nivelul de pregătire al jucătorilor, din păcate, nu e cel optim. Foarte mulți au acuzat crampe. Dar sunt mulțumit. De aici trebuie să pornim, să recâștigăm spiritul de învingători, să ne batem pentru fiecare minge.

Nu mă deranjează eliminarea lui Amzăr. În fotbal trebuie să fii pregătit pentru absolut orice. A fost mai greu cu un om în minus, mai ales că începusem să ne pierdem din puteri, dar am rămas destul de bine organizați.

Cred că am avut 5 jucători sub vârstă. Astea sunt lucrurile pe care trebuie să le scoatem în evidență. Jucători din pepinieră, lor nu le-a fost dată multă atenție în ultimii ani. Dinamo are resurse!”, a spus Ovidiu Burcă, după victoria cu Progresul Spartac.. 

Aproximativ 2.000 de suporteri dinamoviști au făcut deplasarea la Clinceni pentru disptuta cu Progresul. Burcă e conștient că fără ajutorul lor va fi imposibil să încheie sezonul: „Clubul a rezistat în ultimul timp datorită acestor fani minunați. Știu că multă lume a fost dezamăgită, dar noi trebuie să facem în așa fel încât să readucem spectatorii la stadion. Să le dăm satisfacția că eforturile lor sunt răsplătite. Asta vor să vadă suporterii”.

Burcă, în așteptarea întăririlor la Dinamo

„Ar trebui să echilibrăm puțin echipa. Lucrăm la acest aspect. Sunt două lucruri de care trebuie să ținem cont. Vrem în lupta pentru promovare, iar pentru asta trebuie să aducem jucători rapid. 

Dar avem și acești tineri. Nu știu dacă strategia clubului este să îi promovăm și să formăm o echipă pe termen lung. Nu am stat mult să mă gândesc, am pus doar niște condiții minime de pregătire când am venit. Trebuie să vedem ce urmează la nivelul acționariatului”, a concluzionat antrenorul dinamovist. 

Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo: „Sunt fanul echipei încă de la 7 ani”

Se întoarce Dănciulescu la Dinamo? „Au fost discuții, dar există o problemă”
DINAMO
Se întoarce Dănciulescu la Dinamo? „Au fost discuții, dar există o problemă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
redbuldog
redbuldog  •  05 August 2022, 10:28

Poate acum in ceasul al 14-lea,vede cineva din conducere,necesitatea de a promova tineri si sa opreasca ,,risipa" talentelor native expulzate cu mare usurinta,in ultimul deceniu..!Iar daca se pot aduce 2 fundasi si-un portar cu experienta,cu atat mai bine,vor creste calitatea evolutiilor,dar totul,cum zice si Burca,trebuie facut ,,pas cu pas"!

fabulos
fabulos  •  05 August 2022, 00:52

Treaba antrenorului, printre altele, este să stabilească executanții loviturilor libere. In repriza secundă, la o lovitură liberă din tușa de pe partea dreaptă, Bani și Bordușamu mai aveau puțin și se dădeau cap în cap. O variantă mai ieftină, și mai ușoară, ar fi sa le pună clopoței. Concluzia de la fața locului este ca lotul lui Dinamo este subțire. Subiectiv vorbind, Progresul are echipă!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează