FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROGRESUL SPARTAC - DINAMO

VIDEO Dinamo a câștigat primul meci disputat vreodată în Liga 2! „Grădinița” lui Burcă, chin cu nou-promovata Progresul Spartac

Progresul Spartac - Dinamo, live de la 17:00 +20   FOTO
Progresul Spartac - Dinamo, live de la 17:00

Articol de , - Publicat joi, 04 august 2022 19:00 / Actualizat joi, 04 august 2022 19:06

Dinamo a învins-o pe Progresul Spartac, scor 1-0, în primul meci al sezonului 2022/2023 din Liga 2.

Toate rezultatele etapei #1 din Liga 2 - AICI

Dinamo a câștigat primul meci din istorie disputat în al doilea eșalon. „Grădinița” lui Ovidiu Burcă, Oncescu (17 ani), Amzăr (19), Țone (17), Giafer (21), Bani (19) sau Bordușanu (17), nu a impresionat, a arătat momente de slăbiciune și de dezorganizare, dar a profitat de adversarul modest pe care l-a avut în față.

Debutul lui Dinamo pe „Arcul de Triumf” se amână! Decizia de ultimă oră care dă toate planurile peste cap » Unde vor evolua „câinii”
Dinamo
Debutul lui Dinamo pe „Arcul de Triumf” se amână! Decizia de ultimă oră care dă toate planurile peste cap » Unde vor evolua „câinii”

Dinamo, victorie la debutul în Liga 2

Tracul unei partide cu Dinamo și prezența unei galerii gălăgioase a „câinilor” a atras multe erori în jocul nou-promovatei. Unicul gol al partidei a fost înscris de Antonio Bordușanu, în minutul 25. Extrema în vârstă de 17 ani a primit o pasă filtrantă de la Valentin Lazăr, a profitat de ieșirea hazardată a portarului și a trimis în poarta goală.

Partea secundă a fost mult mai liniștită. Cel mai important moment s-a petrecut în minutul 77, când apărătorul Costin Amzăr a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. La ultima acțiune a partidei, Matei Andrei, atacantul Progresului, a văzut direct cartonașul roșu, după ce și-a scupiat adversarul.

„Câinii” încep cu dreptul, dar week-end-ul viitor îi așteaptă un test mult mai serios, împotriva Oțelului lui Dorinel Munteanu. Partida se va disputa pe stadionul din Ștefan cel Mare.

FINAL » Progresul Spartac - Dinamo 0-1

S-a terminat partida!
min. 90: Au fost arătate 5 minute de prelungire. Progresul Spartac forțează egalarea.
min. 77: Costin Amzăr vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.
min. 75: Valentin Lazăr este avertizat.
min. 62: Amzăr vine cartonașul galben. L-a împins pe Florică, la marginea careului de 6 metri. 
A început repriza secundă!

S-a terminat prima repriză!
min. 45: Buhăescu se înalță de lângă fundașul advers și reia cu capul la câțiva centimetri pe lângă poartă.
min. 37: Fanii dinamoviști cântă din primul minut.

Dinamo a câștigat primul meci disputat vreodată în Liga 2! „Grădinița” lui Burcă, chin cu nou-promovata Progresul Spartac

min. 36: Ahmed Bani scapă singur cu portarul, dar e blocat în ultima clipă.
min. 32: A doua pauză de hidratare a reprizei.
min. 25, gol Dinamo, 0-1: Antonio Bordușanu deschide scorul după o gafă în lanț în defensiva adversă. A trimis în poarta goală, după ce a driblat portarul.
min. 10: Gabriel de Moura reia din „foarfecă”, dar execuția este blocată de un apărător advers.
min. 9: Prima ocazie de gol vine după o gafă a portarului Oncescu. 
A început partida de la Clinceni!

Progresul Spartac - Dinamo, echipele de start:

Progresul Spartac: M. Ciontoș - M. Șandru, N. Leafu, E. Radu, D. Parfeon - E. Lixandru, A. Grigore - L. Boiangiu, A. Dițu, L. Florică - I. Tudorache
Rezerve: V. Mărgărit, M. Dumitru, G. Petcu, A. Purice, N. Tong, V. Alexandrescu. M. Andrei, I. Costea, U. Bardot
Antrenor: Andrei Erimia

Dinamo: Oncescu - Moura, Giafer, Țone, Amzăr - Dudea (c), N. Roșu - Bordușanu, Bani, V. Lazăr - Buhăescu
Rezerve: Fara, I. Roșu, Crețu, Ionescu, Cune, Bobea, Dragomir, Buleică, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Citește și: 

Dan Șucu, rafală de reproșuri în conferință: „Știți cât îmi trebuie să primesc o autorizație de construcție? De ce nu intervine ministerul?”

Surprizele lui Becali pentru Dică » Mijlocașul de 18 ani de la Farul, aproape de transferul la FCSB + Gigi îl ia și pe Boboc!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (71)
istet10
istet10  •  06 August 2022, 16:42
Postat de rocky5 pe 05 August 2022, 22:45

Isteț? Poate nataflet! )))))

Lasa, nu aprecia tu.

rocky5
rocky5  •  05 August 2022, 22:45
Postat de istet10 pe 05 August 2022, 12:11

Vai de c2pul lor!

Isteț? Poate nataflet! )))))

therealreddog33
therealreddog33  •  05 August 2022, 15:11
Postat de istet10 pe 05 August 2022, 13:01

Bucurica are doua zeci si ceva la suta. In decizii ar fi minoritar. Grav este ca ar face atmosfera insuportabila. Eu zic ca inteligenta suporterilor il ajuta pe Bucurica.

Problema e că vrea sa decidă, deși are 20%, și alea luate pe 1 RON de la Negoiță. Și se amesteca peste tot, deși nu are nici un rol oficial în club. Eu o numesc "cultura bâtei" - este singurul mod prin care ultra "râșii" știu să se impună. Când cei din DîDîbî vor dori cu adevărat schimbarea, primul lucru pe care ar trebui sa îl facă ar fi: a se disocia de asemenea caractere și de PCH. Dar nu pot, pentru că DîDîbî e de fapt noul nume de scenă al PCH, e controlată prin statut și reguli interne de PCH, implicit de Bucurică & Co. E ușor să acuzi în toate părțile că nimeni nu face nimic pentru Dinamo, întrebarea e oare de ce? Dacă ar avea cineva puterea să reflecteze, nu s-ar intreba: oare de ce dintre toți marii foști jucători dinamovisti - și sunt câțiva - , nu e niciunul prezent în club? Și nici nu va accepta vreunul? Nu e oare (și) pentru motivele enumerate mai sus? Nu cred că chiar tuturor le e indiferentă soarta lui Dinamo.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează