FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNĂREA - ASU POLI

Protest incredibil la Timișoara » Ce au făcut jucătorii de la Dunărea Călărași după fluierul arbitrului

Dunărea Călărași FOTO Captură TV Telekom Sport
Dunărea Călărași FOTO Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 15:19 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 17:26

În primul meci al etapei a 6-a din play-off-ul Liga 2, ASU Poli Timișoara a câștigat cu Dunărea Călărași, scor 2-1.

Jocul de pe ovalul „Dan Păltinișanu” a început cu protestul incredibil al jucătorilor lui Dunărea Călărași. Aceștia au dat mingea adversarilor, iar în primul minut al meciului au refuzat jocul, din cauză că sunt neplătiți de luni de zile de conducerea echipei. În acest timp fotbaliștii lui Dan Alexa au pasat mingea în propria jumătate. Călărășenii au fost aplaudați de colegii lor care se aflau pe banca de rezerve.

Probleme financiare la Dunărea Călărași

Fotbaliștii au luat un singur salariu în ultimele patru luni și au fost anunțați în această săptămână că primii bani pe care i-ar putea primi ar veni undeva la jumătatea lunii mai. „Am văzut și ce se comentează. Pe noi nu ne interesează cine promovează, Rapid sau Craiova. Cred cu tărie că în condiții financiare clare promovam noi fără probleme la ce lot competitiv avem”, a spus Bogdan Șandru, căpitanul echipei.

VIDEO. Dunărea Călărași a instalat nocturna primită de pe Giulești

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Ofertă de ultimă oră din partea unei rivale din play-off pentru Andrei Chindriş: „Îl vrem! Dar la prețul corect”

Noi contre în războiul CSA Steaua - FCSB » Gigi Becali: „Prejudiciul de 36 de milioane de euro, cerut de CSA, nu poate fi recuperat niciodată!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
persanu
persanu  •  30 Aprilie 2021, 18:01

Poti proteste in multe alte moduri astfel incat sa te faci auzit , ideea de principiu este daca tot zici ca in conditii salariale corecte echipa ar fi promovat , de ce nu ai tras sa promovezi si iti luai banii sigur inaintea inceperii noului sezon plus bonus si poate sansa sa ajungi la alta echipa pe bani mai multi ... dar jucatorul roman insista ca este destept :))))))))))))))) Si vrea sa si arate asta.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  30 Aprilie 2021, 17:57

Blat , teatru penibil. Ar trebui o lege la FRF de genul o echipa care nu-si plateste jucatorii sa fie dezafiliata, dura lex sed lex.

helium
helium  •  30 Aprilie 2021, 17:47

Sărăcuții, un astfel de club își merită soarta pentru non-combat-ul pe care l-au afișat în unele meciuri din Play-Off-ul ligii secunde.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează