FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ofertă de ultimă oră din partea unei rivale din play-off pentru Andrei Chindriş: „Îl vrem! Dar la prețul corect”

Andrei Chindriș
Andrei Chindriș

Articol de - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 12:33 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 16:10

Cornel Șfaițer, manager general la Sepsi Sf. Gheorghe, a anunțat că este interesat de transferul lui Andrei Chindriș, 22 de ani, de la FC Botoșani, înainte de meciul direct din play-off-ul Ligii 1.

Pentru Sepsi urmează meciul cu FC Botoșani, o întâlnire specială pentru mulți oameni din echipa covăsneană. Jucători, antrenori, și chiar oficiali de club, 10 la număr, au trecut pe la clubul moldovean, iar acum luptă pentru locul 4 contra Botoșaniului.

Cornel Șfaițer: „Vor revanșa, va fi foarte greu!”

Cornel Șfaițer, manager general la Sepsi, a fost la Botoșani încă de când clubul era în Liga a 2-a, iar acum se întoarce „acasă” cu planuri mari: „Va fi un meci dificil. Noi am obținut primul succes contra Botoșaniului abia în precedenta întâlnire. E clar că își doresc o revanșă. Întâlnim o echipă care știe să se mobilizeze la unele jocuri. Va fi foarte greu!”, a explicat Șfaițer pentru GSP.RO.

„Colonia botoșăneană de la Sepsi” vine cu planuri mari în Moldova

Oficialul covăsnenilor recunoaște că la mijloc sunt orgolii și că își dorește un nou succes contra foștilor colaboratori: „Mi-am dorit victoria mult! Acum e clar că vreau din nou să câștigăm, mai ales că suntem în luptă directă cu Botoșani pentru locul 4. Trebuie să fim foarte atenți. Cei care suntem acum la Sepsi am reușit lucruri frumoase la Botoșani. Am promovat în Liga 1, am participat în cupele europene. E adevărat, la Sepsi se află acum o fostă colonie botoșăneană, ca să zic așa”.

Sepsi se gândește să transfere de la Botoșani

„Colonia botoșăneană”, așa cu numește Cornel Șfaițer cei 10 oameni trecuți pe la clubul lui Valeriu Iftime, s-ar putea mări din vară. Sepsi e cu ochii pe câțiva dintre fotbaliștii lui FC Botoșani, numele lui Andrei Chindriș fiind preferat de managerul general Cornel Șfaițer: „Nu m-am gândit până acum să aduc. Când Valeriu Iftime amintit de noi parcă mi-au dat o idee să mă orientez către posibile transferuri de la Botoșani. Au jucători buni! Gândiți-vă că sunt la al doilea play-off consecutiv. Chindriș, da! Îl știu pe Andrei, eu l-am adus acolo. Nu numai el. Au unul-doi jucători. Mă gândesc să-i ofertăm!”.

Cornel Șfaițer: „Ne gândim la Chindriș”

Întrebat despre prețul lui Andrei Chindriș, în schimbul căruia Valeriu Iftime cerea în urmă cu aproape un an mai mult de 500.000 de euro, Cornel Șfiațer crede exagerate pretențiile patronului moldovenilor: „Sunt câțiva jucători interesanți. S-a vehiculat mult transferul lui Chindriș. Consider că a fost supraevaluat. Dar e un jucător foarte interesant. Sincer, mi-l doresc. Nici vorbă de prețul vehiculat acum câteva luni. 

Ați văzut că nici domnul Becali nu a plătit acel preț. La Euro nu a jucat, nu a câștigat niciun trofeu. Din păcate nu mai e nici în regula U21 de la anul. Ok, e un jucător bun, mie îmi place. În condițiile în care nu va pleca în altă parte, luăm în calcul transferul lui. Noi, cei de la Sepsi, ne gândim să facem o ofertă la un preț corect, rezonabil. Nu supraevaluat. Știu prețul lui”, a mai zis Cornel Șfaițer.

VIDEO. Cornel Șfaițer: „Chindriș e interesant, dar la prețul corect!”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Noi contre în războiul CSA Steaua - FCSB » Gigi Becali: „Prejudiciul de 36 de milioane de euro, cerut de CSA, nu poate fi recuperat niciodată!”

Mihai Rotaru îi răspunde lui Victor Pițurcă: „Dacă Ouzounidis face asta și știe că îl dau afară, înseamnă că e masochist”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  30 Aprilie 2021, 15:48

'Noi am obiținut abia primul succes contra Botoșaniului abia în precedenta întâlnire' ...obiținut??? Abia abia??? Abia se intelege... Nea Nedelea, culca-te, taica, esti un obosit...

dakesis
dakesis  •  30 Aprilie 2021, 15:45

Agramatilor, rescrieti primul paragraf, ca nu se intelege nimic. Ati aruncat la sfarsit 'din tabara lui sepsi', ca sa fie acolo, dar la fel de bine puteati sa il puneti taman la sfarsitul articolului. Editorul doarme bine?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează