FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mihai Rotaru îi răspunde lui Victor Pițurcă: „Dacă Ouzounidis face asta și știe că îl dau afară, înseamnă că e masochist”

Mihai Rotaru și Victor Pițurcă
Mihai Rotaru și Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 11:35 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 13:09

Victor Pițurcă (64) a spus că Mihai Rotaru îl va demite pe Marinos Ouzounidis (52 de ani) de pe banca lui CS Universitatea Craiova pentru că îl folosește pe Bogdan Vătăjelu (28 de ani) pe postul de fundaș dreapta.

Mihai Rotaru i-a luat apărarea lui Marinos Ouzounidis după declarația lui Victor Pițurcă și a lăudat palmaresul impresionant al tehnicianului grec, care a obținut și o calificare cu AEK Atena în grupele Champions League, unde a terminat pe ultima poziție în sezonul 2018/19.

Mihai Rotaru: „Ouzounidis e masochist dacă îl ține pe Vătăjelu fundaș dreapta și știe că îl dau afară”

„Ouzounids e masochist dacă tot îl ține pe Vătăjelu și știe că îl dau afară. Își face munca extrem de bine. Muncește extraordiar de mult, e un antrenor cu experiență. A antrenat 3 mari echipe din Grecia, PAOK, AEK și a semnat cu Olympiakos. Dar, suporterii au făcut o semi-răzmeriță și au rupt contractul. 

Asta înseamnă că este un antrenor foarte bun dacă a antrenat echipele astea. A calificat AEK în Champions League. Din punct de vedere al experienței, nu avem ce îi reproșa, iar din punct de vedere al profesionalismului, e tot ce ne-am dorit la Craiova”, a declarat Mihai Rotaru la ProX.

2016-2018este perioada în care Marinos Ouzounidis a antrenat Panathinaikos

2018-2019a petrecut antrenorul grec pe banca lui AEK Atena, iar acesta a fost demis după un meci cu PAOK, în perioada în care echipa era pregătită de Răzvan Lucescu

O să îl schimbe și pe grec (n.r. Marinos Ouzounidis) că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta. Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții.

Victor Pițurcă

VIDEO. Adrian Mititelu, despre Mihai Rotaru: „Se bagă la echipă. Este mai rău decât Gigi Becali!”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Noi contre în războiul CSA Steaua - FCSB » Gigi Becali: „Prejudiciul de 36 de milioane de euro, cerut de CSA, nu poate fi recuperat niciodată!”

Anunțul clar al lui Răzvan Burleanu: „Folosiți tineri sau mai mulți români!” + Ce se va întâmpla cu echipele care au antrenori fără licența PRO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
fairplayromania
fairplayromania  •  30 Aprilie 2021, 17:58

Doar strimbe despre Craiova ..... despre victoria de ieri nimic.... o victorie impoatriva tuturor !!! Pe Prosport mai citeşti si alte articole ....aici doar despre imparatul lumii .... jenant. Stim ca urîti Craiova, dar incercati sa va faceti meseria de gazetar , va rugam frumos.

dansy
dansy  •  30 Aprilie 2021, 17:43

Un barbugiu si hot de casino-antrenor depasit si fixist.

gemina
gemina  •  30 Aprilie 2021, 17:30
Postat de jean_valjean pe 30 Aprilie 2021, 14:43

Foarte bun grecul, oltenii au dat lovitura cu el, este senzational ca au putut aduce asa antrenor in liga 1. Se apara extraordinar, tactica impecabila. Daca il avea si pe Koljic, castiga sigur campionatul !

Unul ca grecul asta ne-ar trebui și la Naționala. Dar e imposibil.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează