FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Zăvăleanu a plătit salariile la Dinamo din propriul buzunar, pentru a evita falimentul

Răzvan Zăvăleanu
Răzvan Zăvăleanu

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2022 19:57 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 20:05

Programul Doar Dinamo București a emis un comunicat oficial prin care anunță că Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului din „Ștefan cel Mare, a plătit salariile angajaților din banii proprii.

GSP a anunțat pe 5 iulie că jucătorii lui Dinamo erau neplătiți de 3 luni, iar Zăvăleanu le-a transmis că „dacă nu reușesc să găsesc bani până vineri, cred că închid clubul, că o altă soluție nu mai am”.

Atac fără rețineri, în direct: „Ei au distrus Dinamo!” + „Lui Rednic îi dau o notă între 2 și 3”
DINAMO
Atac fără rețineri, în direct: „Ei au distrus Dinamo!” + „Lui Rednic îi dau o notă între 2 și 3”

Zăvăleanu a adus bani de acasă la Dinamo

„În urma discuțiilor purtate astăzi cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, putem anunța membrii programului Doar Dinamo București faptul că discuțiile pentru achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni la Dinamo continuă.

Pentru a evita riscul unei situații grave, chiar a falimentului, Răzvan Zăvăleanu a achitat din buzunarul propriu salariile pe o lună de zile, se câștigă astfel timp necesar negocierilor.

Urmează să se rezolve situația administratorului special, respectiv a antrenorului principal”, a transmis DDB pe pagina de Facebook.

Dinamo, aproape de dezastru

Clubul încă nu are un administrator special, echivalentul președintelui într-o societate aflată în insolvență, și nu nici antrenor. Gică Mihali, sub comanda căruia jucătorii începuseră pregătirea, a plecat fiindcă a cerut să-i fie garantat că el va conduce echipa și în campionat. 

Zăvăleanu l-a înștiințat că se afla în căutarea unui acționar nou și a unui administrator și că ei vor avea libertatea de a-și alege tehnicianul cu care vor dori să colaboreze.

Citește și:

Becali l-a contrazis în direct pe Dan Șucu: „Dacă ar fi cum vrea el, mai rămânem 5 echipe în Liga 1”

Reacția lui Becali la ordinul impus de minister: „Nu-ți convine? Du-te în Bangladesh!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
mihneailie030
mihneailie030  •  10 Iulie 2022, 19:00
Postat de istet10 pe 08 Iulie 2022, 09:05

Taica, nu a comentata nimeni daca e bine . Daca e legal. Caci conflictul de interese este reglementat de lege. Nu de parerea romanilor. Judecata ta n0t0nga nu izvor de drept. Sti ce-i ala?

Mai băiețaș, nu mai scrie ca te omoară gramatica. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno807
creeperno807  •  08 Iulie 2022, 22:31

Valoare mondiala

istet10
istet10  •  08 Iulie 2022, 13:00
Postat de valyomanyd pe 08 Iulie 2022, 12:38

"sti ce-i ala" ???

Esti o valoare, intradevar.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează