FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Răchită, supărat şi după victorie » Pompiliu Stoica, amendat cu 100 euro!

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2010 00:00

Antrenorul Petrolului Ploieşti s-a arătat foarte nemulţumit de evoluţia propriilor jucători la finalul partidei cîştigate (2-1) cu Mureşul Deva.

 

"Este cea mai norocoasă victorie din cariera mea de antrenor. Nu aceasta este faţa Petrolului, am făcut un meci foarte slab şi de aceea voi avea o discuţie foarte serioasă cu jucătorii la primul antrenament" a declarat Răchită.

Primul fotbalist care a avut de suferit a fost Pompiliu Stoica, fundaşul stînga fiind amendat chiar la vestiar de Răchită cu 100 euro din cauza randamentului slab, fiindu-i reproşate şi numeroasele cartonaşe pe care le încasează.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează