FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Contestă vehement noul plan propus la Dinamo: „Vor să ne radă munca! Astăzi depun noi probe” » Are de primit peste 200.000 de euro!

Dinamo trage la promovare în acest sezon // foto: GSP
Dinamo trage la promovare în acest sezon // foto: GSP

Articol de , - Publicat joi, 11 mai 2023 09:56 / Actualizat joi, 11 mai 2023 11:50

Radu Bîrlică, fostul director de marketing de la Dinamo, a contestat modificarea planului de reorganizare de la Dinamo și așteaptă ca judecătorul sindic să se pronunțe asupra cazului pe 15 mai.

Bîrlică a precizat la GSP Live la ce sume se ridică datoriile clubului față de el, individual, și de firma de marketing pe care o conduce.

Fostul angajat al lui Dinamo a explicat motivele din spatele contestației sale și anunță că urmează să depună probe noi la dosar, pentru a-și susține cauza.

Pleacă la vară după cel mai bun sezon » Becali a căutat să-l retrogradeze. Ultimul episod l-a făcut să ceară transferul
FCSB
Pleacă la vară după cel mai bun sezon » Becali a căutat să-l retrogradeze. Ultimul episod l-a făcut să ceară transferul

Radu Bîrlică contestă în instanță planul de reorganizare propus la Dinamo

„Datoriile? Oho... pe firmă în jur de 190.000 de euro, care sunt exact comisionul la sponsorii aduși. Nimic altceva, să nu se înțeleagă că am căpușat clubul. Nu, este exact munca mea. Iar ca salarii în jur de 15.000 de euro. Într-un an nu am luat decât vreo două salarii.

Este foarte greu să recuperez cei 190.000 de euro, despre cei 15.000 au spus că se plătesc în 30 de zile dacă se aprobă planul. Am votat împotrivă pentru că nu am nicio garanție că ei plătesc banii în 30 de zile.

Nu au pus banii într-un cont anume pentru angajați, pe numele fiecăruia. Ei, după ce se aprobă banii, pot spune că planul durează 4 ani, că ne dau banii în anul 4. Atunci iarăși ar trebui să-i dăm în judecată...”, a afirmat Bîrlică la GSP Live.

Radu Bîrlică, ex-director marketing Dinamo: „Cred că planul va fi respins!”

Nesiguranța că și-ar primi salariile restante nu este singurul lucru reclamat de Bîrlică. Fostul director de marketing susține că Ionel Culina, reprezentantul creditorilor salariați, a votat pentru noul plan de reorganizare fără acordul salariaților înscriși la masa credală.

„Noi am învestit, pentru salariați, că așa spune legea, o persoană care să ne reprezinte interesele. Este vorba despre Johnny Culina, un băiat extraordinar, mi-e și prieten. Probabil la anumite presiuni a votat și în numele nostru câteodată, ceea mi se pare complet ilegal.

Trebuia să fim întrebați sau să facă o adunare a salariaților și să ne întrebe cum votăm. Sau să primesc un mail de la el sau RTZ (n.r. - administratorul judiciar) în care să mi se ceară votul. Nu s-a întâmplat, m-am trezit cu votul lui, că aprobă ceea ce au discutat în acea ședință, și din cauza asta am făcut înștiințarea către RTZ.

Pe data de 15 mai se judecă contestația noastră. Voi depune astăzi sau mâine la tribunal și note scrise. Am înțeles că mai sunt și alte persoane și jucători. Ei vor să radă toată munca noastră dintr-odată, pe niște povești care nu stau în picioare!

Eu cred în justiția din România și că acest plan va fi respins. Planul nu stă în picioare sub nicio formă, dacă-l citiți atent veți vedea că totul se bazează pe ceva ce nu există”, spune Bîrlică.

„Un fel de Cortacero, dar români”

Contestă vehement noul plan propus la Dinamo: „Vor să ne radă munca! Astăzi depun noi probe” » Are de primit peste 200.000 de euro!
Radu Bîrlică

Fostul angajat de la Dinamo nu crede în proiectul noilor acționari majoritari de la Dinamo, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, care au preluat 80% dintre acțiuni prin intermediul unei firme înființate cu acest scop, Red&White.

„La Dinamo au venit niște investitori care caută alți investitori. Adică un fel de poveste cu Cortacero, dar spre români. Nu am mai auzit de când sunt așa ceva.

Eu îmi doresc foarte mult ca Dinamo să promoveze, este un brand imens în România și trebuie să fie în Liga 1, dar lipsa banilor este o problemă reală pentru ei. Nu văd ceva de viitor, mai ales că nu există stadion deocamdată, e în insolvență, investitorii sunt la fel ca cei din trecut”, a precizat Bîrlică.

Mai multe știri despre Dinamo:

Șefii lui Dinamo anunță o posibilă fuziune: „Suntem în discuții. Dorim să devenim parteneri”

Moment inedit la Oțelul - Dinamo » Ar putea sărbători promovarea fără antrenor la stadion

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
istet10
istet10  •  11 Mai 2023, 18:33
Postat de deal1 pe 11 Mai 2023, 17:29

vor sa ti rada nemunca, cum vine asta cu comision la adus sponsori? oare tu nu erai angajat, cu retributie, ca sa faci acest lucru?

Depinde ce scria in contractul de munca. Putea sa aiba prevazut in contract bonus un comision pt fiecare sponsorizare asigurata. Ce ar fi asa de uimitor?

deal1
deal1  •  11 Mai 2023, 17:29

vor sa ti rada nemunca, cum vine asta cu comision la adus sponsori? oare tu nu erai angajat, cu retributie, ca sa faci acest lucru?

istet10
istet10  •  11 Mai 2023, 17:11
Postat de ArchBishop pe 11 Mai 2023, 16:10

Fiti atenti aici ce scrie concurenta (din cate se pare, ProSport e mai "ziar de sport" decat GSP, unde jumatate din stirile "sportive" sunt defapt mondenitati): https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/lovitura-teribila-pentru-dinamo-si-pentru-cei-din-ddb-19654884

Interesant ar fi sa stim data limita pana la care Serdean trebuie sa-si primeasca banii. Caci daca termenul nu se rerspecta, pa toate aranjamentele "investitorilor".

Vezi toate comentariile (16)
Comentează