FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // Andrei Ciolacu a revenit la Rapid! La 27 de ani e noul antrenor de la U16: „Chiar dacă este încă jucător activ, am decis de comun acord să facem acest pas”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 20:35

Andrei Ciolacu, 27 de ani, a luat o decizie stranie. Va fi antrenorul celor de la Rapid U16. 

Clubul Rapid, locul 8 în Liga 2, a anunțat azi că atacantul Andrei Ciolacu s-a alăturat staff-ului echipei și va fi antrenorul grupei de juniori sub 16 ani. 

Ciolacu este jucător activ, iar decizia de a deveni antrenor este una surprizătoare. Andrei e liber de contract din iulie, după ce a plecat de la georgienii de la Tskhinvali. Ciolacu a crescut la juniorii Rapidului și a plecat de la giuleșteni în 2012. A mai jucat la CS Otopeni, Slask Wroclaw, ASA Tg. Mureș, Warrios FC, Daco-Getica, Metaloglobus și Tskhinvali.  

RAPID // Andrei Ciolacu a revenit la Rapid! La 27 de ani e noul antrenor de la U16: „Chiar dacă este încă jucător activ, am decis de comun acord să facem acest pas”

„Bine ai revenit acasă, Andrei Ciolacu! 

Suntem bucuroși să vă anunțăm cooptarea lui Andrei Ciolacu în staff-ul tehnic al academiei. Rolul său va fi acela de antrenor al grupei de juniori U16. 

Chiar dacă este încă jucător activ, am decis de comun acord să facem acest pas, ținând cont de pasiunea sa pentru Rapid și pentru cariera de antrenor, pe care dorește să o îmbrățișeze în viitor. Îi dorim mult succes în noua sa carieră!”
 comunicat Rapid   

Vezi și:

VIDEO GSP LIVE // A detectat principalele probleme de la Rapid și îi dă sfaturi lui Pancu: „Se vede de la o poștă că echipa nu e pregătită de promovare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1779267678821969
George Crisu  •  22 Octombrie 2019, 09:04

mai bine juka..mai slab ca labeau..nu poate fi..

deusdat
deusdat  •  21 Octombrie 2019, 22:53

De ce straniu? Mourinho a renunțat la cariera de jucător cam la aceeași vârstă.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează