FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Imagini din dronă cu noua arenă a Rapidului

Rapid Arena Captură Pickwell Aerial Video
Rapid Arena Captură Pickwell Aerial Video

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 15:02 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 15:25

Rapid Arena, unul dintre cele patru stadioane promise în cadrul proiectului pentru EURO 2020, se apropie de finalizare, iar giuleștenii ar putea evolua pe noua arenă începând cu acest an.

Pagina oficială de facebook a Rapidului a postat imagini spectaculoase filmate cu drona la noul stadion din Giulești, iar oficialii clubului speră că termenul anunțat pentru finalizarea lucrărilor, primăvara anului 2021, va fi respectat.

Precizăm faptul că pentru stadionul Giulești „Valentin Stănescu”, contractual, termenul de finalizare a lucrărilor este primul trimestru al anului 2021

Adrian Cefalan, directorul de investiții din cadrul Companiei Naționale de Investiții, octombrie 2020

VIDEO. Imagini spectaculoase cu Rapid Arena

Caracteristici Rapid Arena:

  • Capacitate: 14.000 de locuri 
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație 
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Citește și alte știri din fotbalul intern:

3 nume cunoscute pentru înlocuirea lui Andrei Cristea pe banca lui Poli Iași

Ion Iliescu la 91 de ani » Cum a ajutat-o pe Steaua când Armata a „brevetat” falimentul în fotbal: „Salvați-ne, domnule Iliescu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
balderis
balderis  •  04 Martie 2021, 17:09
Postat de catalynn pe 03 Martie 2021, 17:43

Un stadion superb considerând ca spațiul a fost limitat. Fiind un stadion construit din bani publici, sunt convins ca ne-a jjijji va dori ca FC fcsb sa joace acolo. :-)))) Acum dacă Rapid au jucat (din motive obiective) in Ghencea acum 40 de ani, de ce sa nu fie primiți și FC fcsb (care nu sunt Steaua) in Giulești!? :-))))

Cu mare drag , vă așteptăm !!!!!!!!!!!!((((((( !

catalynn
catalynn  •  03 Martie 2021, 17:43

Un stadion superb considerând ca spațiul a fost limitat. Fiind un stadion construit din bani publici, sunt convins ca ne-a jjijji va dori ca FC fcsb sa joace acolo. :-)))) Acum dacă Rapid au jucat (din motive obiective) in Ghencea acum 40 de ani, de ce sa nu fie primiți și FC fcsb (care nu sunt Steaua) in Giulești!? :-))))

gazistu
gazistu  •  03 Martie 2021, 16:20

SA VEZI CAND vor juca Rapidistii in EL/CH L..sa vedem cand ar veni la Bucuresti suporterii echipelor: Legia, PAOK, Galata, Fener, etc... care merg in deplasari cu mile, sa vedem unde ii pune pe toti in chiciul asta de stadion de cartier?? PaI NU merita un club ca rapid, UN stadion de minim 30-35.000 locuri???? adica ai stadion de 17500, il demlezi si faci unul nou, mai mic (14000 loc)? o sa fie bataie mare pe bilete daca intra in A.... Rapidu are multi fani, si scandalagii...au dreptuyl sa se certe ca sunt multi doritori….pacat ca au facut un stadion de cartier…. 14000 de locuri ar trebui sa aiba orasele de rang II din judete (gen Turda, Medias, Mangalia, Pascani, Onesti, Hunedoara Lugoj, etc)… echipa in capitala sa-i faci un stadion atat de mic??? CHIAR NU MERITA Rapidul un stadion de minim 30.000 locuri??? ce fac la derby-uri cu Dinamo, FCSB, Craiova.??? se umple si tot nu ajunge..multi raman pe afara..desi ar dori sa fie pe stadion???? pacat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close