FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - CHIAJNA 3-1

RAPID - CHIAJNA 3-1 / 5 concluzii după prima victorie a giuleștenilor în Liga 2: doi jucători evidențiați și unul foarte slab

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2019 17:39

Rapid a câștigat primul meci din Liga 2, 3-1 în fața Concordiei Chiajna, și speră în continuare la promovarea în Liga 1. 

GSP.ro vă prezintă 5 concluzii după prima victorie a giuleștenilor în eșalonul secund sub comanda lui Daniel Pancu.

1. Mircea Manole (20 de ani), fundașul central al Rapidului, a fost foarte bun, constant tot meciul, a urcat și a închis toate culoarele în repriza secundă. A câștigat toate duelurile aeriene fără nicio problemă. 

2. Marian Drăghiceanu (20 de ani), numărul 10, a driblat cât pentru toată Liga 1. Foarte agil, iubit de public, a creat o fază monumentală în repriza a doua când a driblat mai mulți adversari și a lovit transversala din 20 de metri. Pare genul de jucător din Giuleștiul de altădată, tehnic, mingicar. 

3. Alertă în prima repriză! De multe ori, Rapidul nu a avut mijloc, Chiajna a împins jocul, iar giuleștenii au părut pâna la egalare foarte nesiguri. 

4. În afară de gol, Marian Vlada a făcut un meci penibil, intrat în locul lui Labeau. Imobil, se demarchează prost, de multe ori complet depășit de adversar, în meciul ăsta a părut un vârf mulțumit cu realizări puține. E o problemă de atitudine sau de valoare? Vedem în restul sezonului.

5. Galeria a fost senzațională, s-a cântat încontinuu, deși au fost peste 35 de grade Celsius la ora jocului. Peluza a fost aproape plină, s-a cântat și s-a bătut în tobe, în același timp cu tribuna 2. Atmosfera a fost foarte optimistă, fanii se încurajează că promovarea ar fi inevitabilă.

4.000 de suporteriau fost prezenți pe stadionul din Regie

Citește și:

LIGA 2 // 7 meciuri s-au jucat azi în Liga 2! Rapid, victorie clară în derby-ul contra Chiajnei » Toate rezultatele + clasamentul actualizat

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
miki123
miki123  •  11 August 2019, 01:34

Fîcîsîbî nu este Steaua!!! Jiji și mimi se iubesc la infinit!

flo0000007
flo0000007  •  10 August 2019, 19:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

digei
digei  •  10 August 2019, 19:27

Ce scarba imi e de jucatorii care-si baga botul in obiectivul TV. De vina sunt cei din carul de reportaj care-i lasa. Indiferent de la ce club sunt.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează