FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - CSIKSZEREDA 1-3

Rapid - Csikszereda 1-3. Fanii au explodat după înfrângerea de azi: „Mai avem ani buni de stat în «B»!”

La Rapid, apele sunt extrem de tulburi / Sursă foto: GSP
La Rapid, apele sunt extrem de tulburi / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 16:36 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 17:22

Rapid a rămas fără victorie în acest an, giuleștenii fiind învinși fără drept de apel de Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 1-3.

Înfrângerea de astăzi complică și mai mult situația echipei lui Nicolae Grigore, care e în pericol să nu prindă play-off-ul și să rateze pentru cel de-al doilea an consecutiv mult visata revenire pe prima scenă. 

La finalul confruntării cu Csikszereda, fanii Rapidului nu au mai rezistat și au lansat atacuri dure, pe Facebook, la adresa jucătorilor, conducătorilor și antrenorilor alb-vișiniilor. Mai jos sunt cele mai dure reacții:

  • „Stăm mult și bine în Liga 2... afară cu Nicolaescu, Angelescu, Burcă și tot neamul lor... ne meritam soarta...”
  • „Chiar nu există nimeni la club care să dea de pământ cu acești jucători, este incredibil, tot timpul se cere răbdare. PÂNĂ CÂND????”
  • „Eu nu văd problema la jucători. Sunt tot cei care au avut 5 victorii și un egal, în ultimele 6 meciuri din toamnă. Chiar cu un plus de jucători cu valoare aduși in iarnă. Problema este la antrenor, la management. Atât...”
  • „Lecție de fotbal predată de ciucani! Bravo lor! Mai avem ani buni de stat în B... din păcate... dar dacă adun 13, 14 băieți din comună sigur scoatem egal cu actualul Rapid”
  • „Să vina Șumudică, doar el ne poate promova”
  • „Dacă nu faceți schimbări, înseamnă că va bateți joc de noi”
  • Obligatoriu 9 puncte în următoarele trei etape, altfel nici o șansă la promovare
  • „Așteptăm teoria chibritului și scuzele marelui antrenor Grigore... DEMISIA!!!!!”
  • „Acest Angelescu este principalul vinovat, aceeași greșeală ca și anul trecut când au schimbat jumate din echipă înainte de play-off!!!!”
  • „În primul rând, avem un lot slab! Jucători care greșesc o preluare simplă, care greșesc pase simple! În al doilea rând, un antrenor fără experiență! Nu știu ce lucrează la antrenamente! Nu există nici o idee de joc. Se joacă la întâmplare. Nici Miță Iosif nu e mai bun! E antrenor de echipa a doua! Ne trebuie un antrenor cu experiență! Cred că ar reuși să facă mai mult cu actualii jucători! Sper să fie demis Grigore și adus alt antrenor în ceasul al 12 -lea”

Rapid - Csikszereda 1-3. Giuleștenii rămân fără victorie în 2021

După o primă repriză echilibrată, fără goluri, oaspeții au început mai tare actul secund și au marcat de două ori în două minute, prin Bauza (54) și Csuros (56). Giuleștenii au forțat și au redus din diferență în minutul 65, prin Adrian Bălan, care a marcat din penalty după un henț făcut în careu de oaspeți. 

Pe final, Rapid a căutat egalarea, dar jucătorii au lui Nicolae Grigore au fost neinspirați în fața porții. Mai mult, în minutul 86, marocanul Soufiane Jabari a făcut 3-1, cu un șut spectaculos, la vinclu, de la marginea careului.

VIDEO Concluziile lui Mihai Iosif după înfrângerea cu Csikszereda

Clasament Liga 2: 

Citește și alte știri din Liga 2: 

VIDEO Probleme pentru Nicolae Grigore după înfrângerea Rapidului! Antrenorului i s-a făcut rău la vestiare

Liga 2, etapa #18. 4 meciuri s-au jucat azi: Rapid pierde categoric pe teren propriu » Rezultatele zilei + clasamentul live

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
maccarone707
maccarone707  •  08 Martie 2021, 18:26
Postat de iung811 pe 06 Martie 2021, 22:29

nu iti bubuie prostia in capatana?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maccarone707
maccarone707  •  08 Martie 2021, 18:24
Postat de tomjeff pe 06 Martie 2021, 17:54

sa le spuna careva clonatilor de la fc r ca nu sunt rapid si ca clona fc r o sa fie desfiintata de clotilde armand. Anunț prăpăstios în privința clonei fc r: „Angelescu se retrage, adevăratul patron era Tudorache” . desfiintare usoara. auzi la ei,diviza b. astea sunt vise,se desfiinteaza direct,ar vrea ei sa ramana in liga a 2-a.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  08 Martie 2021, 12:31

Grigore nu este antrenor cu care sa promovezi niciodata...trebuie demis urgent si adus Sumudica sau alt antrenor cu experienta

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close